Розглянуто ОСК РИДНИХ ОСК 200 | T-678

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
79
Реакції
77
Бали
17
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Адріан Краймес [104920]
2. Ваш нікнейм та ID: Денис Чорних [91265]
3. Суть скарги:

Вітаю! Хочу описати ситуацію, яка сталася на БУ.

Я приїхав на БУ, після чого сказав людині: «На вихід». У відповідь вона почала говорити фразу «сусідка по кімнаті піде на вихід». Спочатку я не записував ситуацію, але потім увімкнув фрапс.

Після цього я знову сказав людині: «На вихід», але вона знову почала повторювати фразу про «сусідку по кімнаті». Вважаю, що дана фраза була використана як згадка про рідних.

тому подібні висловлювання щодо «сусідки по кімнаті» я сприйняв особливо неприємно. На мою думку, гравець навмисно продовжував повторювати цю фразу після того, як я неодноразово просив його вийти.

Після цього ми поїхали до АЗС. Там ця людина без будь-якої причини мене вбила. Після вбивства вона також використала військовий темкод, а саме «200».

4. Докази порушення (скріншот/відео):
5. Дата та тайм-код порушення: 14 числа
ТАЙМ-КОДИ:

0:24
— Я сказав: «На вихід».

0:26 — Гравець відповідає: «Твоя сусідка по кімнаті піде на вихід».

5:47 — Я знову кажу: «На вихід», після чого він знову починає говорити, що на вихід піде тільки «сусідка по кімнаті».

6:15 — Я починаю сміятися, після чого гравець каже: «Сміх як у мавпи, не Бритай ».

7:45DM + GZ — гравець мене вбиває без видимої причини.

7:51 — Гравець каже: «Ти 200», після чого знову згадує «сусідку по кімнаті».

5.9.1. "Використання військових кодів" - Заборонено використовувати військові коди "100, 200, 300" у будь-якому контексті | Мут до 120 хвилин / Бан до 7 днів
5.17.
"Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець. За наявності такого доказу гравець має право захищатися та вести вогонь у відповідь у межах зеленої зони.
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Стефан Дюрант

Адміністатор | К-Без Орг | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
256
Реакції
177
Бали
458
Вітаю шановний гравець!
Уважно розглянувши вашу скаргу – виношу вердикт:

Гравець [86164] отримає покарання у вигляді муту за Порушення правил UKRAINE GTA 5.11 на 60 хвилин!

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Гравець [70183] отримає покарання у вигляді муту за Порушення правил UKRAINE GTA 5.8, 5.14 на 50 хвилин!

5.8.
"Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.14.
"Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів

Гравець [104920] отримає покарання у вигляді бану за Порушення правил UKRAINE GTA 5.9, 5.9.1 на 3 дні, а також перед баном отримає покарання у вигляді деморгану за Порушення правил UKRAINE GTA 6.2.1 на 120 хвилин!

5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.9.1.
"Використання військових кодів" - Заборонено використовувати військові коди "100, 200, 300" у будь-якому контексті | Мут до 120 хвилин / Бан до 7 днів
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець. За наявності такого доказу гравець має право захищатися та вести вогонь у відповідь у межах зеленої зони.

Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі