Зачинено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жорж Дюпон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
380
Реакції
392
Бали
239
1. Ваш нікнейм та ID: Жорж Дюпон 6863523
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер
3. Суть скарги: Не згоден з розглядом
Прошу переглянути рішення адміністратора щодо видачі мені покарання за пунктом 6.36 («Злив особового складу / гравців») у вигляді блокування акаунту на 31 день.
Вважаю видане покарання необґрунтованим, а вердикт таким, що не відображає моєї реальної активності на форумі та цілей подання скарг. Прошу взяти до уваги наступні аргументи:
Відсутність систематичності та масовості в короткий проміжок часу: Всі прикріплені адміністратором відмовлені скарги були подані протягом тривалого періоду, а не за один чи кілька днів. Я не мав на меті навмисно «заспамити» розділ або цілеспрямовано створити серію безпідставних скарг.
Вибірковість наданих доказів (Контекст активності): У вердикті враховано виключно відмовлені скарги. Однак поза увагою залишився той факт, що значна (і більша) частина моїх скарг була схвалена адміністрацією, а деякі наразі перебувають на розгляді. Це підтверджує, що мої звернення спрямовані на виявлення реальних порушень правил серверу, а не на зашкодження конкретним гравцям чи фракціям.
Відсутність злого умислу (Добросовісність): Подання скарг, які зрештою були відхилені, пояснюється незначними процесуальними помилками (наприклад, недостатня тривалість відеодоказу або неправильне оформлення), а не бажанням обмовити чи «злити» гравців. Я діяв добросовісно, намагаючись підтримувати порядок на сервері.
Непропорційність покарання: Згідно з приміткою до п. 6.36, рішення приймається на розсуд адміністрації в межах від 14 до 31 дня. Мені було видано максимально можливий термін (31 день) без урахування того, що більшість моїх звернень є результативними та корисною для проекту.
Прохання:
Повторно та комплексно переглянути історію моїх публікацій на форумі (враховуючи як відхилені, так і схвалені скарги).
Зняти блокування акаунту або, як крайній захід, зменшити термін покарання, оскільки злого умислу на «злив» у моїх діях не було.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-для-Олега-Галицького.443622/#post-1751056
5. Дата порушення: 14.09.2026

Алекс Величко

Полковник НПУ | Західна Україна
Реєстрування
13 Вер 2024
Дописи
42
Реакції
33
Бали
366
Пишеш оскарження, щоб тебе розбанили, і далі зливати гравців?

Відсутність систематичності та масовості в короткий проміжок часу: Всі прикріплені адміністратором відмовлені скарги були подані протягом тривалого періоду
Всі твої скарги були залиті протягом останніх пару днів, а не тривалого періоду.
Відсутність злого умислу (Добросовісність): Подання скарг, які зрештою були відхилені, пояснюється незначними процесуальними помилками (наприклад, недостатня тривалість відеодоказу або неправильне оформлення), а не бажанням обмовити чи «злити» гравців. Я діяв добросовісно, намагаючись підтримувати порядок на сервері.
Твої скарги були спрямовані на масовий злив гравців, адміністрації та керівного складу державних організацій. Більшість твоїх скарг є або відмовленими, або розглянутими без виявлення порушень.
Зняти блокування акаунту або, як крайній захід, зменшити термін покарання, оскільки злого умислу на «злив» у моїх діях не було.
Твої скарги написані з прямою метою навмисного зливу гравців, шляхом провокації та образ як звичайних гравців так і працівників держ. організацій. Це можна підкріпити даною скаргою, де ти спеціально вдарив людину тайзером та відіграв це, після чого заливаєш на цю людину скаргу, нібито за "неправомірну видачу догани". Ти спеціально шукаєш людей, як в грі, так і на форумі знову ж таки, з метою прямого їхнього зливу. Додатково до цього, раніше, ти уже отримував покарання за злив особового складу адміністрації, але це не стало для тебе уроком і ти знову продовжив зливати людей. Тому я категорично проти твого розблокування, і всіх, хто також проти, прошу поставити вподобайку під цією відповіддю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі