В очікуванні Скарга

Юра Корич

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
1. Юра Корич 6838723
2. Олег Ричков
3 . Дав мут за не поважне ставлення до адміністрації ( я не вів ні з ким діалогу)
Зним я вопше не вів діалогу ні словесного ні письмового !!
14.09.26

Останнє редагування:

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
330
Реакції
118
Бали
244
Вітаю!
Покарання було видано за ваше повідомлення в чаті: "чуєш адмін ти на афк по наметах не хоч пройтись?".
Згідно з п. 4.10 правил проєкту, неповажне ставлення до адміністрації заборонено. Зверніть увагу на примітку до даного правила:
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
Звернення на "ти", використання фрази "чуєш" та зверхній тон щодо дій адміністратора є прямою неповагою та порушенням субординації, незалежно від того, чи вели ви особистий діалог.
Окремо звертаю увагу ГА на вашу заяву про те, що ви "не вели ні з ким діалогу". Наданий скріншот підтверджує протилежне - пряме звернення до адміністратора у загальний чат, що також підпадає під п. 4.8:

4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

1789408252100.png

Очікуйте остаточного вердикту.

Юра Корич

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Не зрозумів я що нахамив ? Я ж запитався правильно ? А на «ти» не можна звертатись ?

Олег Ричков

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
330
Реакції
118
Бали
244
Не зрозумів я що нахамив ? Я ж запитався правильно ? А на «ти» не можна звертатись ?
У правилах проєкту (зокрема п. 4.10 та п. 4.12) чітко регламентовано норми спілкування з адміністрацією:
  • Пункт 4.10 (Примітка):
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
  • Пункт 4.12: Прямо забороняє використання неінформативних, зверхніх та панібратських звернень за типу "Чуєш", "Сюда" тощо, оцінюючи це як порушення субординації та неповагу:
4.12. При зверненні до репорту, гравець повинен дотримуватися наступних принципів. За недотримання цих принципів можуть бути застосовані покарання. | Мут до 60 хвилин / Кік / Бан від 1 дня
Звертаємо увагу! Адміністрація вправі відмовити в видачі будь-якого майна/ігрових цінностей/нерухомості/транспорту/здоров'я/ремонту тощо, що може порушити канони RP (є винятки).

- заборонено вживання ненормативної лексики; | Мут
- заборонено ображати гравців / адміністрацію; | Мут / Бан
- заборонено писати в репорт, використовуючи caps; | Мут
- адміністрація не видає будь-які матеріальні блага(ігрову валюту, рівень, майно, авто), вважається як offtop; | Мут, якщо декілька разів
- адміністрація не телепортує / перевертає / ремонтує транспортні засоби гравців без вагомих причин; | Мут, якщо декілька разів
- адміністрація не звільняє гравців із фракції / організації; | Мут, якщо декілька разів
- заборонено неповажливе ставлення до адміністрації в репорт. | Мут / Бан
Наприклад: "Алло, ти шо попутав", “Шо ти робиш, закруто на адмінці?”, "Ти швидко ТП сюда, я сказав", "Хелп швидко, ти поняв?", тощо
- заборонено масовий спам у репорт по однієї і тієї ситуації / проблеми з боку складу фракції / організації / друзів; | Мут
- адміністрація не розголошує інформацію щодо ігрового процесу, в рамках якого гравець повинен прийти до цієї інформації самостійно.
- заборонено писати повідомлення не на тему ігрового процесу в репорт (offtop). | Мут
- заборонений тролінг адміністрації, у будь-якому прояві його. | Мут / Бан
- звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.
Приклад: "Чуєш", "Сюда", тощо - може бути відмовлено.
Виняток: "ID 123 - DB"
Звернення на "ти", використання фрази "чуєш" та вказівки в зверхньому тоні щодо дій адміністратора є прямою неповагою.

Юра Корич

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
А чому ви прочитали це як наїзд ? Вот це мене інтересує ?

Олег Ричков

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
330
Реакції
118
Бали
244
А чому ви прочитали це як наїзд ? Вот це мене інтересує ?
Усі роз'яснення щодо регламенту спілкування та правил проєкту надано вище. Припиніть оффтоп у темі та очікуйте вердикту Головного Адміністратора.

Юра Корич

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Це слово можна прочитати по різному а тут моєї вини немає шо ви сразу подумали шо по хамські написано

Юра Корич

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
І зверніть увагу що я просто запитав а то що ви навіть не відповіли мені це не важається що діалог відбувся так як я відповідь не получив
Получив мут за не поважне ставлення
Тому шо ви прочитали це як за не повагу !
(Могли б іншою інтонацією прочитати це)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі