Відмовлено 67

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
112
Реакції
60
Бали
177
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:
48001

2. Ваш нікнейм та ID:
45832

3. Фракція, в якій знаходиться гравець:
ВРУ

4. Суть скарги:

Прошу розглянути дану скаргу щодо неправомірних дій гравця з ID 48001, який на момент ситуації перебував у фракції ВРУ.

Під час ситуації виник конфлікт, у ході якого з мого боку було допущено образу в його сторону. Після цього гравець, користуючись своїм становищем та можливостями, фактично ініціював моє затримання співробітниками НПУ. Вважаю, що подібні дії були здійснені не в межах нормальної ігрової ситуації, а як реакція на особистий конфлікт.

Також хочу звернути увагу на те, що гравець неодноразово втручався в процесуальні дії, хоча, на мою думку, не мав для цього достатніх підстав. Його втручання суттєво впливало на перебіг ситуації та створювало враження, що він намагається керувати процесом не відповідно до своїх повноважень.

Окремо хочу зазначити ситуацію з адвокатом. Коли я попросив надати мені можливість скористатися послугами адвоката, мені було повідомлено, що адвоката вже викликали. Після цього я чітко зазначив, що хочу скасувати цей виклик та скористатися своїм правом на адвоката в належному порядку. Однак моє прохання було фактично проігноровано, і мені відмовили.

Вважаю, що така поведінка потребує окремої перевірки, оскільки гравець повинен діяти в межах своїх повноважень та дотримуватися встановлених правил, незалежно від особистого ставлення до іншого гравця. Особистий конфлікт або образа з боку іншого учасника не повинні бути причиною для використання службового становища з метою створення йому проблем у грі.

Я не заперечую, що з мого боку могла бути допущена образа, однак це не виправдовує можливі порушення з боку іншого гравця. Кожен учасник ситуації має відповідати саме за власні дії та дотримуватися правил сервера.

Прошу адміністрацію уважно переглянути весь наданий фрапс, оскільки на відео можна побачити повний перебіг ситуації, дії гравця, його втручання в процесуальні моменти, а також ситуацію щодо виклику та скасування адвоката. Прошу оцінювати ситуацію комплексно, а не лише окремий момент.

У разі підтвердження порушень прошу вжити відповідних заходів згідно з правилами сервера.

5. Докази порушення (скріншот/відео):
Тиць

6. Дата та тайм-код порушення:
14.09, весь фрапс.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі