В очікуванні UKRAINE GTA | 06 Відкриті заявки на посаду Лідера ДКВС

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
562
Реакції
230
Бали
458

Заявки на посаду лідера "ДКВС"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 16 років (виключення до 15)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції:
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Заявки приймаються до 19.09.2026, 18:00

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Реєстрування
5 Вер 2026
Дописи
7
Реакції
5
Бали
3

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Макс Полтавський
2) Ваш ігровий рівень: 14(але до закриття заявок буде 15+)
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так, звісно ознайомлений
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: так, готовий
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Маю досвід на посадах Заступника лідера ЗМІ(06 сервер), Полковник ДКВС(04 сервер). А також посади Підполковника ДКВС, ЗСУ(04 сервер).
Створення підрозділів:

ОГШР — Оперативна група швидкого реагування. Підрозділ призначений для оперативного реагування на надзвичайні та небезпечні ситуації, забезпечення безпеки співробітників і ув'язнених, припинення масових заворушень, втеч та інших серйозних порушень порядку.

КД — Кадровий департамент. Підрозділ відповідає за роботу з особовим складом ДКВС: прийом та оформлення співробітників, проведення співбесід, контроль дисципліни, організацію навчань.

ВІ — Відділ інструкторів. Підрозділ займається навчанням та підготовкою співробітників ДКВС, проводить лекції, практичні заняття, тренування.

НК — Навчальний корпус. Підрозділ, у якому проходять підготовку новоприйняті працівники ДКВС з 1 по 3 ранг. Працівники НК навчають новачків правилам служби, проводять лекції, практичні заняття та перевіряють їхні знання перед переходом до основного складу.

Також буду проводити більше тренувань, за для кращої фіз. підготовки працівників. Частіше проводити РП-ситуації. Відзначати найактивніших працівників преміями. Допомагати новим працівникам освоїтися у ДКВС. Буду проводити лекції, за для поркащення знань працівників. Активно робитиму конвоювання, а також вивід ув'язнених на роботу(за їх бажанням). Активно проводитиму набори, агітації, щоб у фракції було більше співробітників. Слідкуватиму за тим, щоб працівники виконували свою роботу, дотримувалися правил і нормально ставилися один до одно.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я адекватна, мудра, стресостійка, активна особистість. Маю розуміння і досвід роботи у сфері фракції ДКВС! Вмію знаходити спільну мову з людьми, керувати складом.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим
2) Ваш тег в Telegram: 3) Ваш тег в Discord: ievgenmiller_69004
4) Ваш справжній вік: 13(у листопаді 14, прошу виключення)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:
тик

Еміль Дніпровський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
66
Реакції
75
Бали
167

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:Еміль Дніпровський
2) Ваш ігровий рівень: 27
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):Заступник на 06 сервері в МОЗ.
-Підняти актив для фракції
-зробити на форумі Накази Генерала
-Проводити ГРП, МП, РП
-Набрати адекватний СС
-Проводити різні конкурси для працівників
-А саме головне налагодити дисципліну та чітку субординацію у фракції

-Робити як мога частіше набори
-Зроби адекватний состав в фракції щоб вони допомогали іншим людям щоб усіх прокинулась адекватність та розуміння в голові що вони роблять наперед
-Підсилити контроль за першим та другим навіть включно за третім званням
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Тому що я комунікабельний,стресостійкий, та адекватний.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Петренко Максим
2) Ваш тег в Telegram:mak_simka19
3) Ваш тег в Discord:msya5
4) Ваш справжній вік:18
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць

Конор Блеквуд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лют 2026
Дописи
33
Реакції
14
Бали
63

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Конор Блеквуд

1736247241661.png

2) Ваш ігровий рівень: 22

1736247241661.png

3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так

1736247241661.png

4) Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так

1736247241661.png

5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Був досвід на посаді заступника лідера ЗМІ на 06 сервері

1736247241661.png

1736247241661.png

Створити підрозділи а саме: (в мене в планах поки що не створювати багато підрозділів аби було, мені головне пару підрозділів але активних та функціонуючих)

ПШР (Підрозділ Швидкого Реагування) - Цей підрозділ буде похожим на КОРД а саме він буде виїзджати на небезпечні операції наприклад напад на військову частину тим самим буде допомагати НПУ/СБУ

СКС (Служба Конвоювання Та Супроводу) - Цей підрозділ буде займатись конвоювання в'язнів а саме доставляти їх з відділів НПУ на територію ДКВС

НКВС (Навчальний Корпус Виконавчої Служби) - В цей підрозділ будуть попадати люди від 1 по 3 звання поки не здадуть всі іспити для того щоб стати повноцінним співробітником ДКВС та з 3 звання людина вже зможе виїзджати в конвої

Ідеї для фракції:

-Підняти кількість співробітників в фракції всіма можливими методами а саме набори,анкети та агітації

-Максимально показувати актив фракції наскільки це можлило: РП/ГРП, ПП, Конвої, набори, Відбивання ВЧ і т.д

-Робити конкурси для бійців наприклад: Хто за тиждень виконає більше щоденних завдань, виведе в'язнів на прогулянку, найбільше виїздів у конвої і т.д отримає після звітності на форум премію від мене

-Заохочувати бійців йти на посаду старшого та керівничого складу

-Впровадити систему онлайн іспитів з 1 по 2 звання, на 3 звання онлайн іспитів не буде тому що людина буде сама здавати іспити з правил конвоювання та абревіатур без можливості списати з форума

Та загалом в ідеях підняти фракцію з колін та зробити її активною)

1736247241661.png

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Тому що я вважаю що я активний, відповідальний та адекватний та завжди буду за своїх співробітників горою стояти

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олександр, фамілію за необхідності скажу на обзвоні

1736247241661.png

2) Ваш тег в Telegram: @paxice (Клікабельно)

1736247241661.png

3) Ваш тег в Discord: @parlament.777

1736247241661.png

4) Ваш справжній вік: 14 (Прошу виключення від ГС/ЗГС держ)

1736247241661.png

5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі