Важливо ГУ СБ України | Заяви на Майора СБУ [ВІДЧИНЕНО]

Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
5
Реакції
2
Бали
355
1.Ваш ігровий NickName: Володимир Житомирскьий
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? Так
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади? Так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах? Ні
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Алекс
6.Ваш тег у Telegram: @taraszov12
7.Ваш логін у Discord: robloxim
8.Ваш справжній вік: 14
9.Які ідеї у вас є для розвитку фракції:
Проведення більше тренувань,також видавати премію о/с,покращення фізичної підготовки молодшого складу,проводити бульше код-5 по статуту та субординації,навчити співробітників використати медицину,проводити чаще спільне тренування з іншими фракціями,проводити спец.операції з іншими фракціями.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?:я спокійний та не агресивний,я адекватний,та комунікабільний

11.Місто в якому проживаєте: Закарпаття

12.Ваше звання у фракції: Старший Сержант

Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
25
Реакції
24
Бали
357
1.Ваш ігровий NickName:Саня Києвський
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?Так
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади?Так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах?Ні
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олександер Білошицький
6.Ваш тег у Telegram:vinston_1107
7.Ваш логін у Discord:killaura0341
8.Ваш справжній вік:14
9.Які ідеї у вас є для розвитку фракції:

Я хочу більше зайнятися новими спіробітниками, більше їм розповідати про СБУ а саме проводити більше лекцій про субординацію і тд. також проводити більше тренувань, також хотів би проводити якісь спец операції та якісь цікаві завдання. Також можна нагородити найкращого працівника за тиждень
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду? Комунікабельний, веселий, досвідчений врівновежений
11.Місто в якому проживаєте:Каунас(Литва)
12.Ваше звання у фракції:Старший Сержант

Михайло Гриценко

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3

Заявка на посаду Майора СБУ [9 ранг]

1. Ваш ігровий NickName:
Михайло Гриценко

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?
Так, ознайомлений та готовий дотримуватися всіх встановлених правил.

3. Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади?
Так, готовий нести відповідальність у разі дострокового звільнення з посади.

4. Чи маєте ви досвід на керівних посадах?
Ні, досвіду на керівних посадах не маю, але готовий навчатися, розвиватися та відповідально виконувати свої обов'язки.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Михайло

6. Ваш тег у Telegram:

@cebogo

7. Ваш логін у Discord:
durovpidoras_

8. Ваш справжній вік:

15 років

9. Які ідеї у вас є для розвитку фракції:
Для розвитку фракції я пропоную зробити більший акцент на активності та дисципліні особового складу. Проводити регулярні тренування, навчання для молодшого складу, перевірки знань правил та RP-термінів.

Також можна організовувати спільні заходи та операції з іншими державними структурами, проводити патрулювання, навчальні затримання та різноманітні RP-ситуації. Це дозволить зробити роботу у фракції цікавішою та підвищити рівень Role Play.

Окремо хочу приділяти увагу новим співробітникам: допомагати їм адаптуватися, пояснювати їхні обов'язки та контролювати правильність виконання наказів.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду?:
Я вважаю, що гідний зайняти цю посаду, оскільки я відповідальний, активний та готовий працювати на розвиток фракції. Я вмію знаходити спільну мову з людьми, працювати в колективі та вирішувати конфліктні ситуації.

На посаді Майора я хочу не просто отримати високий ранг, а допомагати керівництву та особовому складу, підтримувати дисципліну й організовувати якісну роботу СБУ.

Готовий приділяти достатньо часу фракції, виконувати поставлені завдання та відповідально ставитися до своїх обов'язків. Моєю головною метою буде зробити СБУ активною, організованою та згуртованою фракцією.

11. Місто в якому проживаєте:
Дніпро

12. Ваше звання у фракції:
Сержант (3)

b8f0ac8a4291dd061ec32b956022394a.jpg
:ukrainegta:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі