Зачинено Заява

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віліам

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2026
Дописи
22
Реакції
30
Бали
12
СКАРГА ДО ПРОКУРАТУРИ

На: Данила Івановича, полковника НПУ

Прошу прокуратуру провести перевірку щодо дій полковника НПУ Данила Івановича.

Я є адвокатом та перебував на службовому транспортному засобі на посту в районі Конча-Заспи. Приблизно 2 хвилини я перебував AFK.

У цей момент Данило Іванович стояв біля мого службового автомобіля, провокував мене та звертався зі словами на кшталт: «Шановний гравець, ви тут?». При цьому він не давав мені нормально залишити місце та перешкоджав виїзду.

Після цього полковник НПУ без зрозумілої для мене причини відкрив вогонь по моєму службовому автомобілю та розстріляв його.

Після розстрілу транспортного засобу він затримав мене. Під час затримання Данило Іванович почав матюкатися, ображати та обзивати мене, що є неприпустимою поведінкою для співробітника НПУ.

Також зазначаю, що до затримання він тривалий час перебував біля мене та провокував конфлікт, після чого сам почав застосовувати силу та затримав мене.

Прошу прокуратуру переглянути повну відеофіксацію ситуації, а не окремий момент. Якщо наданої фіксації буде недостатньо або вона буде відсутня, я готовий надати власний відеозапис ситуації, де буде видно дії полковника НПУ, провокації, відкриття вогню, затримання та подальшу поведінку.

Окремо прошу звернути увагу на те, що затримання відбувалося співробітником НПУ, який перебував у формі, тому прошу перевірити законність його дій та наявність достатніх підстав для затримання.

Прошу прокуратуру:

1. Провести повну службову перевірку дій Данила Івановича.
2. Переглянути повний запис бодікамери та іншу доступну відеофіксацію.
3. Перевірити момент провокацій та перешкоджання моєму виїзду.
4. Перевірити законність відкриття вогню по службовому автомобілю.
5. Перевірити законність мого затримання.
6. Перевірити факт образ та нецензурної лексики під час затримання.
7. У разі підтвердження порушень — притягнути Данила Івановича до відповідальності згідно з правилами.
8. Надати мені відповідь за результатами перевірки.

Дата: 15.09.2026
Місце: пост Конча-Заспи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі