soseeson
Козак
- Реєстрування
- 10 Лют 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 14
- Бали
- 355
1. Нікнейми та ID гравців, які порушили правила: Аренчік Прінглс 170184, Гліб Прінглс 104028
2. Ваш нікнейм та ID: Гліб Мартиненко 166943
3. Назва клану порушників: Murr
4. Суть скарги: Погроза батькам та рідним, при розмові в ДС даний гравець погрожував моїм рідним та неадекватно себе поводив з самого початку, повного запису розмови в мене немає тому що NVIDIA не захоплює вікно діскорда, проте якщо у цього гравця є докази провокацій з моєї сторони нехай висуває свої докази, я вважаю таку поведінку і подібні вирази неприпустимими навіть якщо вони були сказані не у грі
Час розмови з гравцем Аренчік Прінглс співпадає з часом у грі на відео у посиланні (пункт 5)
5. Докази порушення (скріншот/відео): тик
6. Дата та тайм-код порушення: 15.09.2026 19:54-20:26
2. Ваш нікнейм та ID: Гліб Мартиненко 166943
3. Назва клану порушників: Murr
4. Суть скарги: Погроза батькам та рідним, при розмові в ДС даний гравець погрожував моїм рідним та неадекватно себе поводив з самого початку, повного запису розмови в мене немає тому що NVIDIA не захоплює вікно діскорда, проте якщо у цього гравця є докази провокацій з моєї сторони нехай висуває свої докази, я вважаю таку поведінку і подібні вирази неприпустимими навіть якщо вони були сказані не у грі
Час розмови з гравцем Аренчік Прінглс співпадає з часом у грі на відео у посиланні (пункт 5)
5. Докази порушення (скріншот/відео): тик
6. Дата та тайм-код порушення: 15.09.2026 19:54-20:26