В очікуванні Скарга ТІЛЬКИ для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
107
Реакції
30
Бали
376
1. Ваш нікнейм та ID: 155834
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген, Стоун.
3. Суть скарги: Доброго вечора, я навіть не знаю з чого почати, така проблема, зайшовши до гри, у мого модератора крашила гра, я сам був модератором в цьому клані, потім йому пишуть що його забанили на 6К днів, до видалення бану, запитавши у адміністратора він сказав (очікуйте до 24годин його видалять) пройшло понад 23 години бану та його розбанили це получається покарання вже якесь( бан грубо кажучи на 1 день ) далі, зайшовши в діскорд до данного ГС НЕОФ, задававши йому питання, де написано в правилах що до видалення клану, дають бан на 6К днів до видалення, я чую що це по регламенту, типу це як*?
я створюю клан та не знаю цього правила, що якшо ЛІДЕР саме ЛІДЕР не заходе до гри понад30 днів, Видають бан і ЛІДЕРУ і МОДЕРАТОРАМ. на один день (як покарання) (по регламенту. дають бан на 6к днів, але клан видаляють до 24 годин) - чому по регламенту не дають бан на 24 години?
я як гравець повинен ознайомитись з правилами ГТА ЮКРЕЙН для того щоб грати. тому що незнання правил не звільняють від покарання вірно?
но чомусь я вперший раз чую за такий бан,
далі повернемось до спілкування ГС НЕОФ
зайшовший в канал, він мому лідеру щось розповідав, я в нього питаю, за ось цей бан на що я отримую відповідь
(я вашому лідеру все розказав розпитайте в нього, це по якому? це таке ставлення до гравців, по мимо цього там сидів ГС НЕОФ 06 серверу, спілкувавшись з
ГС НЕОФ 01 серверу, я чую відповідь від другого ГС НЕОФ, я не буду вам відповідати на ваші запитання, Шановний Керівник, як це розуміти?)
(чому на 01 сервері, має мені щось відповідати ГС НЕОФ другого сервера? )
(після подання скарги на ГС НЕОФ модера розбанили через хв 10-15.)
(скільки ГС НЕОФ за 24 видаляє кланів у якому 3 гравця, 23 години серйозно?)
(раніше ГС НЕОФ допомагав Гравцям пояснював причини і т.д) (на данного адм дуже багато скарг на сервері, а йому навіть попередження ніяке не дають)
Такі дії дуже псують бажання грати. коли ти по факту не розумієш причину отриманого бану на 1 день
Данного пункту в правилах немає - бан без причини виходе
і компенсації в 100,000 ігрової валюти не потрібно за таке давати, потрібно просто розглядати скарги, та прийняти дії
(я в жодному разі не хочу обговорювати дії АДМ це лише скарга на форумі.)
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): КЛІКАБЕЛЬНО

5. Дата порушення: 16,09,2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі