В очікуванні Для любимих ГА/ЗГА !

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
32
Реакції
32
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Павло Сагайдак (ID-101643)
2. Нікнейм адміністратора: Сервер

3. Суть звернення:

Доброго дня!

Хочу щиро попросити вибачення за своє порушення. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що мої дії були неправильними. Не хочу шукати виправдань чи перекладати відповідальність на когось іншого — я усвідомив свою помилку та щиро шкодую про те, що сталося.

За час, який минув після блокування, я багато разів переосмислив цю ситуацію. Я зрозумів, що мав відповідальніше ставитися до правил сервера, адже вони створені для того, щоб на сервері було комфортно та цікаво грати всім гравцям. Також я зрозумів, що своїми діями підвів не лише себе, а й адміністрацію, яка витрачає свій час та сили на підтримання порядку на сервері.

Я дуже прошу дати мені ще один шанс і дозволити повернутися до гри. Для мене особливо важливо повернутися саме на цей акаунт. Це не просто акаунт, який я можу замінити іншим — на ньому залишилося багато часу, спогадів, досягнень та всього того, чого я досяг за час гри. Я справді дуже ціную цей акаунт і саме тому хочу повернутися до гри на ньому, а не починати все з нуля.

Я повністю усвідомив наслідки своєї помилки та зрозумів, що подібного більше допускати не можна. Якби я міг повернути час назад, я б вчинив інакше. На жаль, змінити минуле я вже не можу, але можу довести своїми подальшими діями, що зробив висновки.

Щиро обіцяю надалі уважно дотримуватися правил сервера, поважати адміністрацію та інших гравців і більше не допускати подібних порушень. Я не прошу забути мою помилку — я лише прошу дати мені можливість її виправити та показати, що я справді все зрозумів.

Буду дуже вдячний, якщо ви ще раз переглянете моє покарання та, якщо це можливо, скасуєте блокування або хоча б пом’якшите його. Для мене це справді багато означає, адже я хочу повернутися саме на свій акаунт і продовжити грати без порушень.

Дякую адміністрації за приділений час, за розгляд мого звернення та за можливість висловити свою позицію.

Щиро сподіваюся на ваше розуміння та на можливість отримати ще один шанс.

З повагою,
Павло Сагайдак
4.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі