Відмовлено Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Андрій Репецький👑

06 | Подільський край | ГКА
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
2,412
Реакції
953
Бали
608

1. Ваш нікнейм та ID: Андрій Репецький 14167​

2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький​

3. Суть скарги: Вітаю Пане Олег Галицький. Я хотів би попросити у вас про винесення мене з ЧСП Адміністрації. Я перебуваю там з 2024 року за свою помилку, а саме передачу певної інформації чужій підставній особі. Мені не хотілося б тут рохповідати повну історію що саме сталося - але я можу вам розповісти все, що тоді сталося в приватних повідомленнях або діскорді. Але я прошу вас надати мені шанс проявити себе на посаді адміністратора. Я довгий час виправляв свою репутацію на новому сервері,показував себе з гарної сторони. За ці 2 роки я усвідомив свою помилку та обіцяю що такого більше не повториться, якщо в мене буде можливість стати на дану посаду я буду обачний до будь чого. На новому сервері я працював багато часу у ВРУ - зроби багато нових цікавих законів, систем які покращують рп серверу - наразі ця система має велике значенння для рп. Так я отримував покарання за неадекватні висловлювання та покинення посади лідера раніше терміну - але вже з того часу коли я отримав ці покарання пройшло багато часу і я також зрозумів свої помилки та виправив їх. Пане Олег прошу вас дати мені шанс пояснити ситуацію яка тоді сталася. Я маю великий досвід на посаді Адміністратора і готовий його покращувати. Хочу допомагати гравцям та вирішувати їх питання та проблеми. На 06 мало адміністрації і гадаю їм потрібна будь яка допомога. Всі ми люди та маємо помилки в житті - але це життя в нас одне і в житті ми багато робимо помилок, але всі ми маємо другий шанс на виправлення цих помилок та шанс показати що ми змінили своє життя в кращу сторону. Прошу вас надати мені шанс на посаді адміністратора - я і спрадві зрозумів свою помилку та готовий показати, що я виправився і такого більше не буде. Дякую вам. ​

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -​

5. Дата порушення: точну дату згадувати не буду, квітень 2024 року. ​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі