Данило Iванович
Південна Україна
- Реєстрування
- 9 Бер 2025
- Дописи
- 233
- Реакції
- 212
- Бали
- 259
1. Ваш нікнейм та ID:Данило Іванович 53067
2. Нікнейм адміністратора:Артем Верба, Артем Судаков, Павло Орлик, Дмитро Дрейк
3. Суть скарги:
Вітаю, хочу задати питання даним адміністраторам, як відомо з правил гри що у людини якщо є 1 догана від Слідкуючої адміністрації допуск на обзвон не допустимий як і призначення на посаду , як Мені відомо у Олександра станкевича були догани можете надати скріни де він їх закрив особливо від Слідкуючих догану, при конфлікті Слідкуючі запевнили що Славік Капітошка та Олександр Станкевич отримують догани від Слідкуючих. Інформація це ні де не було опублікована і в подальшому сама ж адміністрація допустила порушення правил. Прошу надати відповідь як так з доганами і на лідерку ?
Чи є у них зараз активні дисциплінарні покарання ?
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення:22.09
2. Нікнейм адміністратора:Артем Верба, Артем Судаков, Павло Орлик, Дмитро Дрейк
3. Суть скарги:
Вітаю, хочу задати питання даним адміністраторам, як відомо з правил гри що у людини якщо є 1 догана від Слідкуючої адміністрації допуск на обзвон не допустимий як і призначення на посаду , як Мені відомо у Олександра станкевича були догани можете надати скріни де він їх закрив особливо від Слідкуючих догану, при конфлікті Слідкуючі запевнили що Славік Капітошка та Олександр Станкевич отримують догани від Слідкуючих. Інформація це ні де не було опублікована і в подальшому сама ж адміністрація допустила порушення правил. Прошу надати відповідь як так з доганами і на лідерку ?
Чи є у них зараз активні дисциплінарні покарання ?
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення:22.09