1. Ваш нікнейм та ID:
Джитаро Блейз 66513
2. Нікнейм адміністратора:
Олексій Киволон
3. Суть скарги:
Подаю повторну скаргу, оскільки наданий вердикт у попередній темі є некоректним, незавершеним та покриває пряме перевищення повноважень з боку адміністратора.
ГА вже офіційно визнала провину адм вказавши, що він понесе «дисциплінарне покарання». Проте факт залишається фактом: саме цей адміністратор повністю спровокував конфлікт у ЛС Discord своїми насмішками («ХАХАХА», смайли), зверхнім ставленням та прямими погрозами «жди снятие и бан».
Незважаючи на його вину, мені видали максимальний термін покарання 31д і зняли з посади, а адміністратор обійшовся абстрактним «дисциплінарним покаранням». Це не відповідає принципам об'єктивності та справедливості.
Звичайного усного попередження за таку поведінку недостатньо. Адміністратор дозволив собі прямі провокації гравця, перевищення повноважень та неналежну поведінку, що дискредитує статус адмін-слкдау Вимагаю зафіксувати в його длгану
ТАКОЖ Мене було знято з посади через особистий конфлікт у ЛС, який роздмухав самий адміністратор. Жодних фракційних порушень з мого боку не було. Зняття за емоційну відповідь на провокацію адміна — це особиста помста з його боку, яка має бути скасована.
Пункт 7.10 передбачає покарання «до 31 дня». Максимальна планка видається за реальні загрози зливу чи деанону, а не за відповідь на насмішки адміна в ЛС. Оскільки вина в конфлікті є обопільною (що вже підтверджено ГА), вимагаю знизити термін бану до адекватного мінімуму або замінити його на мут.
Я є активним гравцем і не збираюся залишати ситуацію, де через провокації та некомпетентність одного адміністратора я втрачаю фракційний прогрес та можливість грати на місяць.
Сподіваюся на об'єктивний розгляд даного прецеденту ГА видачу відповідного покарання адміністратору та відновлення справедливості. У разі відхилення вимог дану ситуацію разом із хронологією доказів буде передано на розгляд Керівнику проекту.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Тиць
5. Дата порушення:
22.09.26