Розглянуто ДМ FF коли зайняли БП +союз | R-4552

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Дроновий

Шановний гравець
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
63
Реакції
39
Бали
167
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Андрюха Вовк43582 Семен Вахович83044
2. Ваш нікнейм та ID:Єгор Дроновий
3. Назва клану порушника:SaintDevils
4. Суть скарги: Таєм коди будуть відмиченні червоним кольором
Добрий вечір, шановний адміністраторе.
Ми з кланом Seven Devils займали BP. Також хочу зазначити, що ми перебували з ними в союзі, тому спочатку не очікували жодного конфлікту з їхнього боку.
Під час заняття БП Андрюха Волк почав навмисно бігати біля мого автомобіля та штовхати його 2:50. Після цього він почав пошкоджувати мій автомобіль.4:00 (DM CAR) Хочу щоб ви звернули увагу на те що я по ньому стриляв еле не попав жодної пули перед тим як він стриляв по моєму транспорту
Через деякий час приїхав Семен Вахович 3:06, після чого з їхнього боку по нас почали відкривати вогонь16:20. У результаті ситуація переросла у конфлікт, хоча ми перебували з ними в союзних відносинах.17:14(FF)
Прошу адміністрацію переглянути відеозапис ситуації та перевірити дії всіх учасників. Особливо прошу звернути увагу на те, з чого саме почався конфлікт і чому після приїзду Семена Ваховича по нас відкрили стрілянину, незважаючи на наш союз.
Прошу об’єктивно розібрати ситуацію та, якщо були порушення правил сервера, застосувати відповідні заходи.
Дякую за розгляд скарги.

5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення:24.09.2026

Останнє редагування:

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,880
Реакції
605
Бали
409
Вітаю!
Перерозглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Андрюха Вовк [43582] отримає покарання у вигляді 30 хвилин Деморгану
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин
Гравець Семен Вахович [83044] отримає покарання у вигляді 30 хвилин Деморгану
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі