Важливо ГУНП | Заява на посаду полковника поліції (11) [ВІДЧИНЕНО]

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
101
Реакції
63
Бали
217

Заявка на посаду полковника Національної поліції України​

Шановні кандидати!
Якщо ви не відповідаєте критеріям нижче — ваша заявка буде відхилена.
​

Вимоги до кандидата:​

-Discord та Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
-Відсутність критичних блокувань у грі;
-Мінімальний вік 16 років (Можливі виключення);
-Role Play Nick Name у форматі: Ім'я Прізвище;
-Знання правил серверу та організацій;
-Можливість приділяти 3 години на день для гри;
-Бажання працювати в колективі та вміння комунікувати;
-Звання Сержант (3)+.
-Мати 10 рівень в грі

Форма подачі заяви:
​

ІС інформація:
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id):
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах:
3. Ваш тег в Telegram:
4. Ваш логін в Discord:
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте:
6. Які у вас є ідеї для підрозділу:
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду:
8. Ваше звання у фракції:

9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі):

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я:
2. Місто, в якому проживаєте:
3. Ваш справжній вік:
4. Ваш ігровий рівень:

Додаткова інформація:​

-Дві та більше заявки від одного кандидата — відмова;
-Копіювання заявки — відмова;
-Флуд у темі заборонено; порушник — відмова;
-NickName повинен бути українською мовою;
-NickName на форумі має співпадати з ігровим;
-Посада полковника передбачає щотижневі звіти.

Що потрібно знати:
Правила державних організацій
Правила UKRAINE GTA
RP-Терміни

Закон про Національну поліцію України
Правила Лідерів/Зам.Лідерів

Профільні знання

Андрій Стецюк

Олександр Ланько.
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
35
Реакції
4
Бали
262
1.Ваше Ім'я та Прізвище(+id):
Андрій Стецюк [47417]
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах:
Так на 04
НПУ: Майор(2рази), П.Полковник.
06.
СБУ: Полковник
Майор ДСНС
3. Ваш тег в Telegram:
@VorobecAndrii
4. Ваш логін в Discord:
andrii_04117
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте:
11 Полковник
НАВС
Хочу заохотити чим більше громадянин на роботу, помагати новим співробітникам навчити, показати, розказати, порадити, щоб небуло (я незнаю, деви є, і тд).

Навчити: як користуватися планшетом, як видавати розшук та шрафи, як правильно затримувати, та придумувати різні РП ситуації для них, а також що тижневий результат виставляти у ( діскорд або в телеграм) .

А також я готовий помагвти всім новим та ішим працівникам, щоб небуло різних порушення статуту чи порушеня законів

Також я хочу раз в 2 тижні робити перевірку знань та набирати бали (буде наприклад 15 питань кожне питання буде мати свої бали і хто найменше буде мати бали буде вчити ті питаня чи буде перездавати ще раз) і так трохи буде дисципліна і новобранці будуть все всьо знати.
І відновити актив, а також прийняти підрозділ УПП

Щоб можна було посилити патрулі в рази і щоб порушників теж стало менше в рази.
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду: я адекватний врівноважений ставлюся з розумінням та люблю тільки правду буває строгий в критичні моменти
8. Ваше звання у фракції:
9(Майор)
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): немає зараз підрозділа

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я:
Андрій
2. Місто, в якому проживаєте:
Київ
3. Ваш справжній вік:
14(є виключення)
4. Ваш ігровий рівень:
22LVL

ГОТОВИЙ СЛУЖИТИ НАРОДУ УКРАЇНИ​

14678.jpg

Останнє редагування:
Реєстрування
24 Лис 2024
Дописи
12
Реакції
16
Бали
198
ІС інформація:
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id): Віктор Самойленко

2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: Так Майор,Підполковник НПУ Та Підполковник ДКВС

3. Ваш тег в Telegram: @ToySamiy01

4. Ваш логін в Discord:
samoy_gq75

5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: Полковник УПП

6. Які у вас є ідеї для підрозділу: Буду особисто набирати людей, навчати їх правил серверу, проводити регулярні тренування, патрулювання та рейди по Дніпру. Наша мета — жорстко боротися з хуліганами, порушниками громадського порядку.

Я повинен зайняти посаду Полковника НПУ, оскільки маю великий досвід у грі та чітке розуміння структури і правил правоохоронних органів. Я комунікабельний, відповідальний та вмію знаходити спільну мову з особовим складом. Хочу підняти рівень РП у фракції на новий рівень, викорінити блат та неадекватну поведінку.
Моя мета на цій посаді — не просто числитися в старшому складі, а реально працювати на благо організації: особисто набирати та навчати новобранців правил серверу і статуту, проводити щоденні тренування, лекції, патрулювання та масштабні рейди по Дніпру. Я готовий приділяти фракції багато часу, допомагати Лідерові та робити все, щоб НПУ м. Дніпро стала найдисциплінованішою та найактивнішою організацією на сервері.

8. Ваше звання у фракції: Старший Сержант

9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі):НАВС

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Віктор
2. Місто, в якому проживаєте: Кременчук
3. Ваш справжній вік: 14 (Є виключення від ЗГС Держ)
4. Ваш ігровий рівень: 26
​

Реєстрування
4 Лис 2025
Дописи
145
Реакції
24
Бали
73
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id): Альона Майська (98899)
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: досвід був на посаді судді та заступника ген. прокурора
3. Ваш тег в Telegram: @aliona_mayska
4. Ваш логін в Discord: .mayskaya
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: Полковник ГСУ

Хочу зробити ГСУ підрозділом, куди буде цікаво йти .

Мені цікава саме історія розслідування: щоб умовна перестрілка, знайдена зброя чи підозрілий персонаж не закінчувалися одним затриманням, а могли перерости в повноцінну справу на декілька днів. З виїздом на місце, збором доказів, допитами, експертизами, спостереженням, оперативною роботою.

Окремо хочу розвинути криміналістику. Ввести експерта-криміналіста, який буде працювати з гільзами, кулями, відбитками, ДНК, фотофіксацією та речовими доказами. Щоб докази реально мали значення і могли потім використовуватись у справі та суді.

Ще одна ідея — більше довгих розробок по ОЗУ, зброї та наркотиках. Не просто «піймали одного — посадили», а спробувати вийти на всю схему: хто продає, хто постачає, з ким контактує, де зустрічаються. Тут уже можна підключати оперативників, інформаторів, контрольні закупки, стеження та НСРД.

Також хотіла б зробити живу взаємодію з прокуратурою і СБУ. Наприклад, спільні справи, наради по складних провадженнях, спільні операції та затримання. Щоб фракції реально перетиналися між собою в RP, а не існували кожна окремо.

Ну і хочеться, щоб актив був навіть у спокійні дні. Можна робити навчальні місця злочину, інсценовані справи, тренування допитів, обшуків, роботи СОГ та криміналістів. Тобто щоб у ГСУ завжди було чим займатись і склад не просто чекав нової заяви.

Маю досвід роботи суддею та заступником прокурора, тому добре розумію, як повинна виглядати справа від початку розслідування до суду. Хочу використати цей досвід, щоб розвивати ГСУ, зробити підрозділ цікавим не лише для його співробітників, а й для інших фракцій.

8. Ваше звання у фракції: Сержант
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): НАВС

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Альона
2. Місто, в якому проживаєте: Чернігів
3. Ваш справжній вік: 33
4. Ваш ігровий рівень: 27

Ілюша Король

Кошовий Отаман|
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
47
Реакції
29
Бали
167
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id):Ілюша Король, 94926
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах:Звісно
3. Ваш тег в Telegram:mad:Illya_130
4. Ваш логін в Discord:illia05055
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте:Полковник, КОРД
6. Які у вас є ідеї для підрозділу: Я б хотів зробити КОРД більш активним та організованим підрозділом. Можна проводити регулярні тренування, навчання для нових співробітників та різні спільні заходи.
Також можна запровадити чергування, щоб співробітники частіше були на службі, проводити перевірки знань правил і заохочувати тих, хто показує хорошу активність. Ще можна організовувати цікаві спецоперації та навчальні ситуації, щоб кожен співробітник отримував досвід. Я хочу, щоб у КОРД була хороша дисципліна, активний склад і дружня атмосфера.
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду: Я вважаю, що саме я повинен зайняти цю посаду, тому що я відповідальний, активний та серйозно ставлюся до своїх обов’язків. Я добре знаю правила. Я готовий допомагати співробітникам, підтримувати порядок і дисципліну у фракції, вирішувати конфліктні ситуації та приймати правильні рішення. Також я вмію працювати в команді, прислухатися до думки інших і готовий витрачати свій час на розвиток фракції.

Якщо я отримаю цю посаду, то буду старатися показати себе з найкращого боку та бути хорошим прикладом для інших співробітників.
8. Ваше звання у фракції:3 порядкове
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі):НА

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я:Ілля
2. Місто, в якому проживаєте:Тернопіль
3. Ваш справжній вік:17
4. Ваш ігровий рівень:27

Дамір Карюківський

Новий гравець
Реєстрування
11 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
4
Бали
98
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id): Дамір Карюківський
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: так
3. Ваш тег в Telegram: kkgoberto
4. Ваш логін в Discord: kortik31
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: Полковник

🚨 Патрульна та оперативна служба
  • УПП (Управління патрульної поліції): Базовий, але найважливіший підрозділ. Його завдання — патрулювання міст, реагування на виклики 102, зупинка підозрілих авто та виписка штрафів порушникам ПДР. Ідеально підходить для новачків.
  • УСР (Управління стратегічних розслідувань): Оперативний підрозділ, який займається боротьбою зі злочинними угрупованнями (ОЗУ), контрабандою та нелегальним обігом зброї. Вони можуть проводити стеження, збирати докази та впроваджуватися в банди під прикриттям.
  • УБН (Управління боротьби з наркозлочинністю): Спеціалізується на виявленні наркоторговців, обшуках підозрілих осіб на наявність заборонених речовин та ліквідації «точок» збуту.

⚡ Спецпідрозділи та силова підтримка
  • КОРД (Корпус Оперативно-Раптової Дії): Головний елітний спецпідрозділ поліції. Залучається для штурмів будівель, затримання особливо небезпечних злочинців, звільнення заручників, супроводу інкасаторів чи перших осіб, а також під час оголошення плану «Перехоплення».
  • ТОР (Тактико-оперативне реагування): Спецпідрозділ у складі патрульної поліції. Вони допомагають звичайним патрульним під час масових заворушень, мітингів, бійок або якщо на виклику є озброєні нападники, але ситуація ще не потребує залучення КОРДу.
  • Кінологічна служба (К9): Підрозділ поліцейських із собаками (в рамках RP процесу). Вони допомагають шукати вибухівку, наркотики або наздоганяти втікачів.

🔍 Кадри, навчання та внутрішній контроль
  • ПП (Поліцейська Академія / Управління кадрового забезпечення): Підрозділ, що займається навчанням новобранців (Рядових). Його інструктори приймають іспити (статут, субординація, кодекси), проводять лекції та тренування для підвищення кваліфікації.
  • ДВБ (Департамент внутрішньої безпеки): «Поліція в поліції». Вони стежать за дотриманням статуту іншими співробітниками НПУ, виявляють хабарників, «блат», прогульників робочого дня та перевіряють скарги від цивільних на форумі.
  • ЦГЗ (Центр громадських зв'язків / Прес-служба): Займається комунікацією з громадянами та ЗМІ, пише звіти про роботу НПУ у державні новини, веде RP-соцмережі фракції та проводить відкриті заходи для цивільних.
Я вважаю, що саме я повинен зайняти цю посаду, оскільки маю великий досвід роботи у державних структурах та чітко розумію специфіку роботи НПУ. Я адекватний, цілеспрямований, стресостійкий та вмію знаходити спільну мову з особовим складом. Моя головна мета — не просто зайняти посаду, а підняти рівень RP у фракції, покращити дисципліну та зробити роботу підрозділу максимально ефективною та цікавою для гравців

8. Ваше звання у фракції: Мол. Лейтенант
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): НАВС

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Дамір
2. Місто, в якому проживаєте: Київ
3. Ваш справжній вік: 17
4. Ваш ігровий рівень: 14

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
101
Реакції
63
Бали
217
1791053532521.png

Розглянувши заяви на посаду Полковника НПУ
виношу вердикт:

╭─────────────────────────────── BelFord ───────────────────────────────╮

Схвалені Наступні кандидати

1. Андрій Стецюк

2. Віктор Самойленко
3. Альона Майська

4. Ілюша Король

ВІдмовлено наступним Кандидатам

[ Дамір Карюківський ]

Причина - Відсутній акаунт на сервері
+

Відсутній у фракції

Обзвон на посаду Заступника Начальника ГУНП відбудеться 04.10.2026 о 20:00. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі

[К/З-L НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин до початку знаходитись в каналі "Очікування обзвону". Бажаю успіхів!

​

Максим Грушевський

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
38
Реакції
7
Бали
163
ІС інформація:
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id): Максим Грушевський [90479]
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах:Був
3. Ваш тег в Telegram:mad:Adi_dask
4. Ваш логін в Discord:mad:Adi_dask
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: Полковник

Почати Розвивати Підрозділ УТБ

Збільшеня людей в фракції

Збільшеня Взаємодії між співробітниками

Збільшеня різноманітності в фракії

Маю Дрсвід та бажаю розвивати фракцію та допомагати співробітникам
8. Ваше звання у фракції: 3
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): УПП

ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Максим
2. Місто, в якому проживаєте: Рівне
3. Ваш справжній вік: 15 є виключеня
4. Ваш ігровий рівень: 27

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі