Розглянуто СКАРГА НА ЛІДЕРА-ЗАМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Ведешка

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
98
Реакції
105
Бали
99
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Незнаю
2. Ваш нікнейм та ID: Артем Чорних [111899]
3. Суть скарги:
Вітаю, ГС та ЗГС ДЖ!

Хочу звернутися до вас щодо ситуації, яка сталася зі мною в МОЗ. Я вступив до МОЗ 28 числа та сумлінно виконував свої обов’язки. Через деякий час я підвищився до 2-го звання та продовжував перебувати в організації, виконувати свою роботу й дотримуватися встановлених правил.

Після школи я зайшов у гру та деякий час перебував в АФК. Коли повернувся до гри, я побачив, що мене вже звільнили з МОЗ із причиною «втрата довіри».

Я щиро не розумію, з якої саме причини мене було звільнено. Наскільки мені відомо, я не порушував правил, не створював конфліктних ситуацій, не порушував субординацію та не робив нічого такого, що могло б стати підставою для мого звільнення за «втрату довіри».

Тому хотів би попросити ГС/ЗГС ДЖ розібратися в цій ситуації та повідомити мені конкретну причину мого звільнення. Якщо я дійсно допустив якесь порушення, прошу надати докази або пояснити, що саме я порушив і коли це сталося. Я готовий вислухати будь-які зауваження та, якщо дійсно була моя помилка, зробити відповідні висновки.

Але якщо жодного порушення з мого боку не було, тоді я не розумію, чому мене звільнили саме за «втрату довіри». Я вступив до МОЗ зовсім недавно, старався нормально виконувати свою роботу та розвиватися в організації.

Прошу не залишати цю ситуацію без уваги та провести перевірку щодо мого звільнення. Мені важливо отримати чітку та обґрунтовану відповідь, оскільки я хочу розуміти, за що саме мене було звільнено.

Дякую за розгляд мого звернення. Сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації та справедливе рішення.
4. Докази порушення (скріншот/відео): https://ua.files.fm/u/x3zznksbr56dhtqm
5. Дата та тайм-код порушення: 30 числа

Віталій Буревій

ЗГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
155
Реакції
144
Бали
244
Вітаю.
Наразі особа яка вас звільнила - не обіймає посаду лідера.
Тому, він отримає ЧС Лідерів.
А вас повернено в організацію, зв'яжіться зі мною в telegram @wrtxxrn.

РОЗГЛЯНУТО!
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі