В очікуванні Заява номер 242

Майк Бджола

Фарміла
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
179
Реакції
122
Бали
154

Заява №242​

Я, Майк Бджола, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.​

​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав , яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення від працівника СБУ Віктора Явтушенка статей: 100, 98, 97 ККУ, стаття 12 КПКУ (Провели щось схоже на екстене затримання) також данна особа затримала мене на приватній власності мого друга а саме зайшла на неї та затримала мене перед тим вдаривши тайзером (Друг дозволив перебувати на ній бути).​

​

Я перебував на тереторії будинку (Приватна власніть) свого друга після чого до нас під'їхало 2 працівника в формі Служби безпеки України (СБУ) та влупили мене тайзером та надягли кайданки при тому не представившися мені, далі повезли мене в ГУНП м.Київ,​

Там вже поставили мене до допитної не пердставившися, та одна особа просто пропала кудись, після чого мене затримав його напарник та витратив мій час тим що не проводив процесуальні дії, після того до мене приїхала знову особа в масці (Як подім стало відомом це був Полковник СБУ Віктор Явтушенко) який продовжив процесуальні дії та вже аж тоді представився, після чого зняв з мене маску (Без мого довзолу), та потів знайшов мене в базі КПК та провів потім обшук, та зачитав мої права, але потім коли я сказав які права я бажаю застосувати людина мовчки не надала мені їх та посадила до ІТТ.​

Відео з камери GOPRO​

​

коди: 00:00 до кінця​

​

З повагою,​

Майк Бджола​

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
331
Реакції
100
Бали
204
1790965166542.png

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
331
Реакції
100
Бали
204
1786573643647.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
02.10.2026 р.

Шановний Майк Бджола!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівників СБУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Майк Бджола залишили в заяві до прокуратури №242,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №242 Відмовлена. Так як в 30-ти хвилинному відео-фрагменті відсутні тайм-коди!

Розглянувши заяву до прокуратури №242 від Майка Бджола вона відмовлена.

Прокурор

Денис Квікі
1790965528628.png
​

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі