В очікуванні UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ДСНС

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,629
Реакції
1,749
Бали
643

1790960705084.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Державної служби з надзвичайних ситуацій (лідер ДСНС)​

​

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.​

​

Вимоги від кандидата:​

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;​

- Бути старше 17 років (можливі виключення);​

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;​

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;​

- Мати схвалену RP Біографію лідера;​

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;​

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;​

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;​

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;​

- Мати мікрофон;​

- Чітке розкриття покращень;​

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.​

​

Форма подачі:​

1. Ваш ігровий NickName:​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:​

6. Ваш тег в Telegram:​

7. Ваш логін в Discord:​

8. Ваш справжній вік:​

9. Які у вас є ідеї для фракції:​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:​

11. Місто, в якому живете:​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:​

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):​

​

Додаткова інформація:​

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.​

- Копіювання заявки - відмова.​

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.​

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.​

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.​

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.​

​
​

Заявки приймаються до 09.10.2026, 23:59​

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.​

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.​

Давид_Вербицький

ДСНС Східна Україна І Легенда
Реєстрування
19 Січ 2026
Дописи
94
Реакції
136
Бали
104

1. Ваш ігровий NickName:Давид Вербицький​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:на посаді лідера ні, але на психіатрі МОЗ 05 був.​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Давид Малюк​

6. Ваш тег в Telegram:shadow_x1109​

7. Ваш логін в Discord:c_b_y​

8. Ваш справжній вік:14​

9. Які у вас є ідеї для фракції:Розвивати фракцію, робити більше наборів, більше тренувань, лекцій, та спец.підготовок, більше перевірок фракцій, більше допоміг фракціям​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я: Адекватний, Активний, Веселий, Колективний, Розумний, Слухняний​

11. Місто, в якому живете:Тернопіль​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/РП-біографія-І-Вербицького.394882/​

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
1790962217741.png
​

Данік Еванс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
300
Реакції
308
Бали
279

1. Ваш ігровий NickName: Ярослав Алмазов​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідер УЗ; Заступник Лідера ЗСУ, ДКВС, ЗМІ​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ярослав​

6. Ваш тег в Telegram: Надам за потреби​

7. Ваш логін в Discord: joker1478_0_60894​

8. Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)​

9. Які у вас є ідеї для фракції:

АРЗСП:
Загін для важких ДТП, завалів та робіт з гідравлічними ножицями й домкратами.

ДПРЧ: Основний склад для гасіння пожеж будь-якої складності (будинки, авто, ВЧ, ЧАЕС).

ДПН (Інспекція): Перевірки держструктур і бізнесів на пожежну безпеку з РП-актами та штрафами.

Спільні РП з МОЗ, НПУ, ЗСУ: Витягування поранених для медиків, перекриття доріг поліцією, навчання на ВЧ.

Масштабні ГРП: Сценарії з авіакатастрофами, витоками хімікатів та порятунком з криги.

Водолази: Порятунок на воді, пошук зануреного майна та РП-пошук речових доказів.

Авіація: Гвинтокрили для гасіння лісів, розвідки пожеж та евакуації важких поранених.

Штаб та Навчання: Розгортання польового штабу на місці НС та відкриті уроки для цивільних.
​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я комунікабельний, грамотний, відповідальний, адекватний, вмію працювати в команді​

11. Місто, в якому живете: Полтава​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тик​

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тик​

Макар Марченко

Полковник ЗСУ | Східна Україна
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
37
Реакції
105
Бали
448

1. Ваш ігровий NickName: Макар Марченко ​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так ​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так ​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: На посаді лідера ні але був на Заступнику Лідера ЗСУ та на Підполковнику ЗСУ​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Макар Ко***в​

6. Ваш тег в Telegram: Barhatik_9​

7. Ваш логін в Discord: nexo9​

8. Ваш справжній вік: 15 ​

9. Які у вас є ідеї для фракції: ​

1. Для початку я б хотів покращити Навчальний корпус. Зробити так, щоб новачки не просто отримували звання, а реально проходили навчання, лекції та тренування. Після цього, коли працівник досягне 3-го звання, він зможе вибрати підрозділ, у якому хоче продовжити службу. Також хотів би додати декілька нових підрозділів. Наприклад, Групу швидкого реагування, яка буде виїжджати на складні виклики та різні надзвичайні ситуації, Інженерно-саперну групу, яка займатиметься пошуком і знешкодженням вибухонебезпечних предметів, а також підрозділи для повітряного та водного патрулювання. Завдяки цьому у працівників буде більше різної роботи, а сама фракція стане цікавішою.​

​

2.Ще одна моя ідея — зробити «Найкращого працівника тижня». Протягом тижня можна буде дивитися на активність працівників, їхню участь у тренуваннях, патрулях, заходах та виконання службових завдань. Наприкінці тижня обирати найактивнішого працівника та видавати йому премію або іншу нагороду.​

​

3.Також хочу зробити скриньку пропозицій, де кожен працівник зможе написати свою ідею або запропонувати, що можна покращити у фракції. Можливо, саме від звичайного працівника прийде ідея, яка реально буде корисною. Планую проводити більше тренувань, лекцій, конкурсів та RP/GRP, у тому числі разом з іншими державними фракціями. Це допоможе не тільки підняти активність, а й зробити службу менш одноманітною.​

​

4.Також хотів би проводити регулярні набори та патрулі, щоб у фракції завжди був нормальний онлайн і працівники мали чим займатися. За хорошу активність та виконану роботу можна буде отримувати премії. Ну і, звичайно, це не всі ідеї. Якщо під час роботи у фракції побачу, що щось можна зробити краще або з'являться нові пропозиції від працівників, буду це враховувати.​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, відповідальний, комунікабельна людина, маю розуміння щодо фракції ДСНС, маю гарний підхід до людей.​

11. Місто, в якому живете: Київ​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиц​

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тик​

Останнє редагування модератором:

Ігор Алмазов1

Поважний гравець
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
57
Реакції
148
Бали
132

1. Ваш ігровий NickName:Ігор Алмазов ​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?​

Так, мав досвід на посаді лідера ЗСУ. Під час перебування на посаді займався організацією роботи фракції, керував колективом, проводив навчання та слідкував за дисципліною. Отримав хороший досвід управління людьми та розвитку фракції, який зможу застосувати й на посаді лідера ДСНС.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ігор Козюков ​

6. Ваш тег в Telegram:mad:Lamandze​

7. Ваш логін в Discord:igor_almazov1​

8. Ваш справжній вік:18​

9. Які у вас є ідеї для фракції:Хочу активно розвивати фракцію, підняти її онлайн та зацікавити нових гравців, щоб ДСНС була не просто державною організацією, а однією з найактивніших та найцікавіших фракцій на сервері. Планую проводити регулярні набори, лекції, тренування та спеціальні підготовки до надзвичайних ситуацій, навчати співробітників правильним діям під час пожеж, ДТП, аварій та інших НС, проводити цікаві практичні випробування, RP-ситуації та ГРП спільно з іншими державними організаціями, а також організовувати спільні навчання, перевірки знань та допомогу іншим фракціям. Головна мета — створити активний, дружній та дисциплінований колектив, підвищити онлайн ДСНС і зробити службу цікавою для кожного співробітника.​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: У мене є досвід керівництва, я знаю, як працювати з людьми та правильно організовувати команду. Вмію знаходити спільну мову з колективом, розподіляти обов’язки та підтримувати активність. Також знаю, як розвивати фракцію, зацікавлювати людей і створювати дружній та активний колектив. Готовий приділяти свій час фракції та працювати на її розвиток.​

11. Місто, в якому живете:Обухов ​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тик ​

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тик​

Валентин Атаманович

Роботяга | 03 Східна Україна
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
81
Реакції
41
Бали
117

1. Ваш ігровий NickName: Валентин Атаманович​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
На самій посаді лідера ні, але я був 1 раз Майором та Підполковником ЗСУ, 3 рази на Полковнику ЗСУ, детальніше можете ознайомитись нижче...
​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Валентин (прізвище за потреби повідомлю на співбесіді)​

6. Ваш тег в Telegram: @JabkaU​

7. Ваш логін в Discord: @atamanchik​

8. Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)​

9. Які у вас є ідеї для фракції: ​

​

1) Спеціалізовані формування підрозділів Пошуково-рятувальні формування на водних обєктах - координація пошуково-рятувальних операцій, спрямованих на рятування людей, ліквідацію забруднень на водних об'єктах, а також оперативного реагування на надзвичайні ситуації на водних об'єктах
2) Аварійно-рятувальні формування - проведення пошукових, рятувальних, евакуаційних і інших невідкладних робіт при виникненні НС загальнодержавного масштабу, розгортання мобільного госпіталю, мобільного комплексу життєзабезпечення постраждалого населення та доставка гуманітарних вантажів
3) Підвищена підготовка до екстрених ситуацій - змінити або покращити систему тренувань, які готують до екстрених або надзвичайних ситуацій
4) Проведення перевірки раз на тиждень - проводити перевірки особистого складу організації на знання РП, правил і т.д
5) Цікаві RP-ситуації — організація масштабних пожеж, рятувальних операцій, ДТП та навчальних тривог.
6) Покращення атмосфери — створення дружнього колективу, де нові співробітники можуть швидко адаптуватися.
​

Також Створити Підрозділи:
Підрозділ КЗР В підрозділі КЗР будуть знаходитись співробітники, які досягли 3 порядкового звання. Основна задача — розмінування територій, гасіння пожеж на ЧАЕС та ВЧ.

​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я маю велике бажання розвивати фракцію та допомагати особовому складу. Попри відсутність попереднього досвіду на посаді Лідера, я швидко навчаюся. Відповідально ставлюся до критики, легко знаходжу спільну мову з колегами та готовий приділяти багато часу службі, щоб бути максимально корисним для ДСНС. Я адекватний, стресостійкий і готовий брати на себе відповідальність за особовий склад.
​

11. Місто, в якому живете: Хмельницький​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць​

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тик​

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі