Важливо СБУ | Заява на посаду Підполковника [ЗАЧИНЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теона Роуз

Генерал СБУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,921
Реакції
1,447
Бали
643
Заявки на посаду Підполковника СБУ [10 ранг]

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:
Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
Знати правила серверу/правила організацій;
Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
Мати звання Сержант(3)

Форма подання заяви:
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади?
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах?
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег у Telegram:
7.Ваш логін у Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які ідеї у вас є для розвитку фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?:
11.Місто в якому проживаєте:
12.Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
Копіювання заявки - відмова;
Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
Нікнейм повинен бути українською мовою;
Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [К-M СБУ ] Nickname

База знань яку потрібно знати:
Правила державних організацій
Правила UKRAINE GTA
RP-Терміни

Закон України "Про Службу Безпеки України"
Правила Лідерів/Зам.Лідерів

Профільні знання​

Денис Кирута

Вірний UG
Реєстрування
28 Лип 2024
Дописи
40
Реакції
15
Бали
362
1.Ваш ігровий NickName: Денис Кирута
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? Так
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади? Так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах? Так (06: Майор ДКВС, Підполковник ДСНС, Полковник СБУ, Головне відділення МОЗ), (04: Підполковник ЗСУ, Майор ЗСУ)
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирута Денис
6.Ваш тег у Telegram: @Den4ik_UG
7.Ваш логін у Discord: de_n4_ik
8.Ваш справжній вік: 14

• Покращення дисципліни.
  • Навчання співробітників.
  • Спільні операції з фракціями.
  • Контроль роботи особового складу.
  • Система заохочень.
  • Перевірка знань статуту.
  • Покращення координації.
  • Проведення тренувань.
  • Регулярні шикування.
  • Контроль виконання наказів.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?: Адекватний, розумний та відповідальний
11.Місто в якому проживаєте: Київ
12.Ваше звання у фракції: Лейтенант (6)

Реєстрування
10 Тра 2026
Дописи
16
Реакції
17
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName: Сергій Боцман
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади? Саме так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах? Ні
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сергій
6.Ваш тег у Telegram: @Monosilov
7.Ваш логін у Discord: pe4enk_o656_01769
8.Ваш справжній вік: 14
9.Які ідеї у вас є для розвитку фракції: Розвивати Службу безпеки України, Допомогати особовому складу, Служити народу України, Допомогати Народу України, Проводити цікаві лекції та тренування для молодшого складу,
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?: Тому-що я Комунекабельний, Врівно Важаний, Копетентний, Досвітчений,
11.Місто в якому проживаєте: Харків

12.Ваше звання у фракції: 4​

Денис Шокер

Новий гравець
Реєстрування
8 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
1
Бали
355
1.Ваш ігровий NickName: Денис Шокер
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? так
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади? так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах? так був на майорі СБУ
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Рибак
6.Ваш тег у Telegram:mad:Bobik2011
7.Ваш логін у Discord:ribkaden_26594
8.Ваш справжній вік:15
9.Які ідеї у вас є для розвитку фракції: 1.пільні операції — СБУ + НПУ + КОРД + інші держструктури.
2.Щотижневі тренування — стрільба, тактика, переговори, командна взаємодія.
3.RP-завдання — давати співробітникам цікаві завдання, щоб служба не зводилася лише до патрулювання.
4.Проводити різні код-5,та зробити так щоб СБУ була цікава фракція для співробітників
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?: Я вважаю, що заслуговую на посаду підполковника СБУ, тому що маю достатній досвід, відповідально ставлюся до своїх обов’язків та готовий допомагати у розвитку підрозділу. Я вмію працювати в команді, дотримуватися субординації та приймати відповідальні рішення. Також готовий навчати молодших співробітників і підтримувати дисципліну в СБУ.
11.Місто в якому проживаєте:Кривий Ріг
12.Ваше звання у фракції:4

Останнє редагування:

Вова Мельничук...

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
3
Бали
156
1.Ваш ігровий NickName:Вова Мельничук
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? Звісно
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади?Саме так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах?Ніяк ні
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я:Володимир Борчук
6.Ваш тег у Telegram:mad:Vova_0894
7.Ваш логін у Discord:mad:vovamelnichuk089412
8.Ваш справжній вік:14

• 🔹 Таємні перевірки співробітників — перевіряти, як вони поводяться під час службових ситуацій.
  • 🔹 Оперативні завдання — регулярно видавати складу цікаві RP-завдання.
  • 🔹 Система чергувань — зробити нормальний графік, щоб у фракції постійно були співробітники.
  • 🔹 Внутрішні розслідування — створити окремі групи для розслідування порушень.
  • 🔹 Тренування — проводити навчання зі стеження, затримань, перевірок документів та роботи в рації.
  • 🔹 Спецоперації — проводити спільні операції СБУ з НПУ та іншими держорганізаціями.
  • 🔹 Конкурси між співробітниками — наприклад, «кращий оперативник тижня».
  • 🔹 Система наставників — досвідчені співробітники допомагають новачкам адаптуватися.
  • 🔹 Покращення дисципліни — чітко контролювати порушення, але без зайвих покарань.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?:Я вважаю, що маю зайняти цю посаду, тому що я відповідальний, активний та готовий приділяти достатньо часу фракції. Я хочу не просто отримати звання, а реально допомагати керівництву, покращувати роботу складу та підтримувати дисципліну. Також я готовий вислуховувати співробітників, вирішувати проблеми та організовувати цікаві RP-заходи й операції.
11.Місто в якому проживаєте:Івано-Франківськ
12.Ваше звання у фракції:(3)Сержант

Реєстрування
10 Гру 2023
Дописи
21
Реакції
5
Бали
424
1000003068.jpg

1.Ваш ігровий NickName:Ярослав Мельничук
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади? Так

4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах? На ПП ДСНС
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Василенко Ярослав
6.Ваш тег у Telegram:mad:askaron1234

7.Ваш логін у Discord:mad:yaro228
8.Ваш справжній вік:14+
1. Система внутрішньої підготовки співробітників
Запровадити регулярні навчання для співробітників СБУ. Проводити заняття з тактики, затримання підозрюваних, ведення переговорів, роботи в небезпечних ситуаціях та правильного оформлення службових матеріалів. Після навчання можна проводити невеликі перевірки знань або практичні ситуації. Це дозволить підтримувати професійний рівень особового складу та зробить співробітників більш підготовленими до різних RP-ситуацій.
2. Система наставництва для нових співробітників
Закріплювати за кожним новим співробітником досвідченого працівника, який протягом певного часу допомагатиме йому освоїтися у фракції. Наставник пояснюватиме службові правила, порядок проведення операцій, використання рації та взаємодію з іншими підрозділами. Після завершення адаптації керівництво зможе оцінити, наскільки співробітник готовий працювати самостійно.
3. Регулярні спільні операції з іншими силовими структурами
Проводити планові спільні навчання та операції СБУ з НПУ, ДСНС та іншими відповідними фракціями. Наприклад, можна організовувати сценарії із захопленням будівлі, пошуком підозрюваного або реагуванням на загрозу. Це покращить взаємодію між фракціями та створить більше якісних RP-ситуацій для всіх учасників.
4. Система внутрішнього контролю та заохочень
Створити зрозумілу систему оцінювання роботи співробітників. Враховувати активність, якість виконання завдань, дотримання субординації, участь у навчаннях та допомогу молодшим співробітникам. За хорошу роботу можна передбачити подяки, премії або рекомендації до підвищення. Водночас порушення службової дисципліни повинні розглядатися керівництвом окремо та об'єктивно.

5. Єдиний журнал службових операцій
Запровадити внутрішній журнал, у якому після важливих операцій коротко фіксувати дату, учасників, поставлене завдання та результат. Це допоможе керівництву контролювати активність підрозділів, аналізувати помилки та визначати, що можна покращити в майбутніх операціях. Журнал також можна використовувати для підготовки щотижневих підсумків роботи фракції.
6.Створити спец.підрозділ ЦСО «А»

ЦСО «А» СБУ (Центр спеціальних операцій «А»), відомий також як спецпідрозділ «Альфа» — це елітний оперативно-бойовий підрозділ у складі Служби безпеки України, який виконує завдання із захисту національної безпеки, боротьби з тероризмом та проведення складних спецоперацій на фронті й у глибокому тилу ворога.
images (1).jpg

Що таке ЦСО «А»​

Центр спеціальних операцій «А» СБУ — спеціальний підрозділ Служби безпеки України. Його створили 23 червня 1994 року як антитерористичний підрозділ.

Сьогодні його діяльність значно ширша: підрозділи виконують спеціальні та бойові завдання в умовах війни.

Основні напрямки​

1. Розвідка

• виявлення важливих цілей противника;
  • збір та передача інформації;
  • робота малими групами.
2. Ударні операції
СБУ повідомляє про використання різних безпілотних систем для ураження військових цілей противника.

3. Спеціальні та штурмові завдання
ЦСО «А» бере участь у спеціальних операціях і штурмових діях, зокрема під час звільнення територій
.

4. Радіоелектронна розвідка та боротьба
У складі команди працюють технічні спеціалісти, які займаються РЕР, РЕБ та захищеним зв'язком.

5. Медичне забезпечення
У ЦСО є медичні фахівці, зокрема лікарі, а також персонал, який забезпечує медичну евакуацію.

6. Логістика
Окремий напрямок — забезпечення підрозділів транспортом, постачанням, пальним, водою, харчуванням та медичними засобами.

images.jpg

Хто там працює​

Це не лише штурмовики. Офіційний сайт ЦСО «А» окремо згадує:

• операторів безпілотних систем;
  • технічних спеціалістів;
  • фахівців РЕР/РЕБ;
  • спеціалістів зв'язку;
  • медиків;
  • водіїв медевакуації;
  • логістів.

Тобто «Альфа» — це ціла система спеціалістів, а не просто група бійців.

images (2).jpg

Історія та бойовий шлях​

За даними СБУ, бійці ЦСО «А» брали участь в обороні Києва, Харкова, Чернігова, Сум, Луганської та Донецької областей, а також у звільненні територій Київщини, Харківщини, Херсонщини, Одещини та Запорізької області. Також вони брали участь у боях за острів Зміїний, Рубіжне, Білогорівку та Сєвєродонецьк.

Девіз ЦСО «А»: «Життя — Батьківщині! Честь — нікому!»

На цій посаді я хотів би більше займатися організацією роботи співробітників, проводити навчання, допомагати молодшому складу та стежити за дисципліною. Також хочу створювати цікаві та якісні RP-ситуації, щоб співробітникам було цікаво перебувати у фракції та розвиватися в ній.

Я розумію, що посада підполковника — це не просто звання, а велика відповідальність. Тому готовий приділяти час фракції, працювати разом з керівництвом та допомагати вирішувати проблеми, які виникатимуть у колективі.

photo_2026-06-23_09-35-34.jpg

Саме тому я хочу отримати цю посаду — щоб приносити користь фракції, підтримувати порядок у складі та поступово робити СБУ більш організованою і активною.
11.Місто в якому проживаєте:Яготин
12.Ваше звання у фракції: Старший сержант(4)

1000003069.png

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш Ігровий NickName: Форест Київський( рп біогоафія схвалена)
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: 50/50
3. .Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади?: Так
4. Чи маєте ви досвід на керівних посадах?: Ні але хочу спробувати себе
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сибіряков Кіріл
6. Ваш тег у Telegram: @cadroxic
7. Ваш тег у Discord: dj_nps
8. Ваш справжній вік: 14
9. Які ідеї у вас є для розвитку фракції?:
1. Покращення взаємодії з іншими фракціями
Більше спільних операцій з НПУ, ДСНС та військовими. Регулярні спільні тренування.
2. Розвиток внутрішньої структури
Впровадження чіткої системи наставництва для нових співробітників, щоб новачки швидше входили в курс справи і менше робили помилок.
3. Регулярні внутрішні тренування
Щотижневі тренування по штурму, роботі під прикриттям, допитам та роботі з доказами. Щоб весь склад був на високому рівні підготовки.
4. Покращення дисципліни та мотивації
Впровадження системи заохочень (подяки, премії, пріоритет на підвищення) за активну і якісну роботу, а також чітких санкцій за порушення
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду?: Я вважаю що можу зайняти посаду Підполковника СБУ м. Києва, щоб покращити фракцію, та проводити тренування, лекції, та преміювання о\с
11. Місто в якому проживаєте? Київська Область
12. Ваше звання у фракції?: 3 (Сержант)

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
11
Реакції
13
Бали
158
1.Ваш ігровий NickName: Метью Дасслер
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? Саме так
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади? Саме так
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах? Саме так
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар
6.Ваш тег у Telegram: @zenty228
7.Ваш логін у Discord: nazarlizeinik
8.Ваш справжній вік: 13.7
9.Які ідеї у вас є для розвитку фракції:Для мотивації особового складу можна додати систему премій і нагород за активність, якісне RP, успішне виконання завдань та допомогу фракції. Підвищення можна проводити не лише за вислугу, а й за реальні заслуги та участь у житті СБУ.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?:Я вважаю, що можу зайняти посаду підполковника СБУ, оскільки готовий відповідально ставитися до своїх обов’язків, підтримувати дисципліну та допомагати керівництву розвивати фракцію.
11.Місто в якому проживаєте: м.Прилуки
12.Ваше звання у фракції: 3 Звання

by Matthew
Підполковник ЗСУ 2025-04-26-2025-05-07
Майор ДКВС 2025-09-12-2025-09-30
Підполковник ДКВС 2025-09-30-2025-10-06
Міністр ВРУ 2025-11-25-2025-11-30
Майор СБУ 2026-03-14-2026-03-29

Керуючий Каналу ЗМІ 2026-04-05-2026-04-24
Майор ДСНС 20260-21-2026-08-30
​
630_360_1716477674-493.jpeg

Реєстрування
8 Гру 2024
Дописи
5
Реакції
14
Бали
108
1.Ваш ігровий NickName: Алекс Житомирський
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3.Чи готові ви отримати покарання у разі дострокового звільнення з посади?: Готовий
4.Чи маєте ви досвід на керівних посадах?: Ні, перший досвід
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олександр Турчин
6.Ваш тег у Telegram: @nex0n_0_0
7.Ваш логін у Discord: #.nex0n.
8.Ваш справжній вік: 15

1) Покращення Роботи ДБ "Редут"
Департамент безпеки «Редут» Служби безпеки України - є спеціалізованим оперативним підрозділом Служби безпеки України, який відповідно до законодавства України здійснює виявлення, оперативну розробку, документування, припинення та нейтралізацію діяльності організованих злочинних угруповань, злочинних організацій та інших осіб, діяльність яких становить загрозу державній безпеці України.
ДБ "Редут", На мою думку, основною метою підрозділу має бути не лише виконання поставлених завдань, а й постійний розвиток особового складу, підвищення рівня дисципліни, професійної підготовки та ефективності роботи.

У цього підрозділу великій потенціал, але я хотів би зосередити увагу на декількох основних напрямках:

1. Підвищення професійної підготовки.
Запровадити регулярні навчання та практичні заняття для співробітників, щоб кожен працівник чітко розумів свої обов'язки та порядок дій у різних службових ситуаціях.

2. Посилення дисципліни.
Встановити чіткі стандарти поведінки та роботи співробітників. Водночас заохочувати тих, хто сумлінно виконує свої обов'язки та проявляє ініціативу.

3. Покращення внутрішньої взаємодії.
Налагодити комунікацію між співробітниками різних напрямків, щоб підрозділ працював як єдина команда, а не як окремі працівники.
Тому, в майбутньому якщо це буде можливо, хотів би стати керівником цього підрозділу, у разі якщо вийде пройти
4. Система Наставника
Людина яка вступила тільки тільки у підрозділ, йому прилагається "Наставник" Який у перші часи перебування у підрозділі, буде супроводжувати його, навчати, надавати інформацію щодо невідомих речей, але й сам Наставник, буде оцінювати інтерес людини, що до підрозділу, та буде надавати поради, чи залишатися та нести службу у ДБ "Редут" Чи краще обдумати все двічі

зображення_2026-10-04_192759424.png

2) Покращення взаємодії між підрозділами

одним із важливих напрямків розвитку Служби безпеки України має стати покращення взаємодії між підрозділами. Ефективність роботи СБУ напряму залежить від того, наскільки злагоджено її підрозділи можуть діяти як єдина система.

Наразі пропоную приділити більшу увагу координації між підрозділами та чіткому розподілу обов'язків під час проведення спільних заходів.

1. Налагодити співпрацю між підрозділами СБУ
(ДКР, ЦСО Ф, ГСУ) Хороша взаємодія між різними підрозділами завжди добре за для ефективності роботи, так як робота колективом завжди краща, чим більший колектив, тим кращий обсяг роботи

2. Покращити Спільні Спец-Операції
, В наприклад проводження спільних рейдів на ЦР, Коли Контр-розвідка доповідає, ЦСО Альфа проводить, А Слідче Управління в наслідок проваджує Кримінальну справу, покращити їхню ефективність, та комунікацію між одне одним

3.Кращий розподіл між підрозділами
, так як не завжди люди попадають в цей підрозділ, який є для них найкращим, так як неоднократно були сутички у людей, між їхними інтересами, та їхнім потенціалом в якійсь сфері

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду?:Це буде перша моя посада, але я можу поклястися, що буду трудолюбивим, та працьовитом по відношенні до посади
11.Місто в якому проживаєте:
12.Ваше звання у фракції:
3 Підпорядкове - Сержант​

Теона Роуз

Генерал СБУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,921
Реакції
1,447
Бали
643
Заявки на посаду Підполковника - ЗАЧИНЕНО!

Схвалені кандидати:
-Денис Кирута
-Сергій Боцман
-Денис Шокер
-Вова Мельничук
-Ярослав Мельничук
-Форест Київський
-Метью Дасслер
-Алекс Житомирський

Відмовлені кандидати:
-
​

Кандидати ставимо тег: [К-ПП СБУ] та заходимо за 10 хв до початку співбесіди в очікування обзвону​

дату та точний час повідомлю в канал "інформація"​

Бажаю всім успіхів!!!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі