Відмовлено Прошу один шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
189
Реакції
79
Бали
77
1. Ваш нікнейм та ID: Олег Дубровський 152685
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня. Я хочу щиро вибачитися перед всією адміністрацією за свій вчинок та попросити переглянути моє блокування.
Я був заблокований на 35 днів за обман адміністрації (з яких 31 день видано за п.п. 7.7, а 4 дні — за інші порушення, такі як ДМ у ЗЗ та образи). Я повністю визнаю свою провину. Я розумію, що обманювати адміністрацію — це серйозне порушення, адже ви повинні мати можливість довіряти інформації, яку надають гравці. Я усвідомлюю, що своїми діями вчинив неправильно під впливом емоцій від ігрового конфлікту, коли залив лише короткий фрагмент, приховавши початок конфлікту.

Я не хочу виправдовувати свій вчинок або перекладати відповідальність на когось іншого. Я визнаю, що зробив велику помилку, і щиро про це шкодую. Якби я міг повернути час назад, я б вчинив зовсім інакше та чесно пояснив би всю ситуацію адміністрації відразу.

Ця гра для мене справді дуже важлива. Я повністю усвідомив свою помилку. На цьому сервері я вже граю дуже довго, провів тут багато часу, розвивався та знайшов друзів. Через це мені дуже неприємно усвідомлювати, що через одну свою помилку я втратив можливість грати далі.

Я обіцяю, що якщо мені дадуть один шанс, я більше ніколи не буду намагатися приховати правду на форумі. У майбутньому я більше не буду влаштовувати подібний дурдом і порушувати правила заради розваг. Я зробив висновки зі своєї помилки й розумію, що довіру потрібно заслужити своїми подальшими вчинками. Більше таке не буду робити!

Я дуже прошу дати мені шанс виправитися. Я готовий прийняти своє покарання, але якщо є можливість, прошу переглянути мій бан на 31 день за пункт 7.7 або хоча б скоротити його термін. Я хочу довести, що дійсно усвідомив свою помилку та більше не повторюватиму подібного.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 01.10.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі