𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝
𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
1. Ваш нікнейм та ID: Гарік Абашидзе
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА
3. Суть скарги:
Сьогодні мій клан ExsideFamQ катався по мапі та шукав ворожі клани для участі у війнах кланів.
У цей момент моя дружина, Мурена Абашидзе, повідомила нам, що клан UpTown, лідером якого є МЕДІА Ігор Монако (FISHER), здійснює заліт на ВЧ.
На момент зальоту вона перебувала разом із ними та безпосередньо бачила, що вони залетіли на ВЧ. Саме від неї ми отримали інформацію про те, що UpTown знаходиться на ВЧ.
Після отримання цієї інформації ми вирушили на ВЧ, оскільки UpTown є нашим ворожим кланом, і ми приїхали саме для участі у війні кланів та відбиття ВЧ.
На місці перебували:
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА
3. Суть скарги:
Сьогодні мій клан ExsideFamQ катався по мапі та шукав ворожі клани для участі у війнах кланів.
У цей момент моя дружина, Мурена Абашидзе, повідомила нам, що клан UpTown, лідером якого є МЕДІА Ігор Монако (FISHER), здійснює заліт на ВЧ.
На момент зальоту вона перебувала разом із ними та безпосередньо бачила, що вони залетіли на ВЧ. Саме від неї ми отримали інформацію про те, що UpTown знаходиться на ВЧ.
Після отримання цієї інформації ми вирушили на ВЧ, оскільки UpTown є нашим ворожим кланом, і ми приїхали саме для участі у війні кланів та відбиття ВЧ.
На місці перебували:
- Гарік Абашидзе;
- Фарік Абашидзе;
- Артем Келемен;
- Мурена Абашидзе.
Щодо правила 3.3
У правилах нападу на ВЧ зазначено:
3.3. Вбивати або заподіювати шкоду учасникам інших кланів / гравцям без клану в бункері.
Примітка: навіть якщо між кланами немає війни.
Ми приїхали саме для того, щоб вступити у війну з нашим ворожим кланом UpTown та відбити ВЧ.
Першого разу ми приїхали та вибили їх із ВЧ. Після цього відбулися подальші зіткнення: ми ще раз зустрілися з ними, після чого вони приїхали на ВЧ втретє.
Тобто це була звичайна ситуація під час війни кланів, де два клани приїжджали на ВЧ та вступали між собою в перестрілку.
Першого разу ми приїхали та вибили їх із ВЧ. Після цього відбулися подальші зіткнення: ми ще раз зустрілися з ними, після чого вони приїхали на ВЧ втретє.
Тобто це була звичайна ситуація під час війни кланів, де два клани приїжджали на ВЧ та вступали між собою в перестрілку.
Щодо покарання за стрімснайпінг
МЕДІА Ігор Монако (FISHER) видав мені покарання за п. 8.2 — «Заборонений стрімснайпінг», а саме деморган на 30–90 хвилин.
Я вважаю це покарання неправомірним та необґрунтованим, оскільки жодного стрімснайпінгу з нашого боку не було.
Інформацію про те, що UpTown здійснив заліт на ВЧ, ми отримали не зі стріму МЕДІА і не шляхом перегляду його трансляції. Цю інформацію нам передала Мурена Абашидзе, яка безпосередньо перебувала разом із кланом UpTown у момент їхнього зальоту.
Таким чином, у нас була конкретна та зрозуміла причина приїхати на ВЧ — ми отримали інформацію про заліт ворожого клану та поїхали вступити з ним у війну кланів.
Вважаю, що сам факт того, що ми приїхали на ВЧ після зальоту UpTown, не може автоматично свідчити про стрімснайпінг.
Я вважаю це покарання неправомірним та необґрунтованим, оскільки жодного стрімснайпінгу з нашого боку не було.
Інформацію про те, що UpTown здійснив заліт на ВЧ, ми отримали не зі стріму МЕДІА і не шляхом перегляду його трансляції. Цю інформацію нам передала Мурена Абашидзе, яка безпосередньо перебувала разом із кланом UpTown у момент їхнього зальоту.
Таким чином, у нас була конкретна та зрозуміла причина приїхати на ВЧ — ми отримали інформацію про заліт ворожого клану та поїхали вступити з ним у війну кланів.
Вважаю, що сам факт того, що ми приїхали на ВЧ після зальоту UpTown, не може автоматично свідчити про стрімснайпінг.
Прошу адміністрацію
Прошу адміністрацію об'єктивно розглянути дану ситуацію та:
- Переглянути докази, на підставі яких мені було видано покарання за п. 8.2.
- Встановити, чи дійсно з мого боку був факт стрімснайпінгу.
- Перевірити інформацію щодо Мурени Абашидзе, яка перебувала разом із кланом UpTown під час їхнього зальоту та саме від якої ми отримали інформацію про ВЧ.
- Переглянути повну хронологію подій та приїздів ExsideFamQ і UpTown на ВЧ.
- Якщо буде встановлено, що доказів стрімснайпінгу немає, скасувати видане мені покарання.
- Також прошу перевірити дії МЕДІА Ігоря Монако (FISHER) щодо правомірності видачі покарання. Якщо буде встановлено, що покарання було видано неправомірно або без достатніх доказів, прошу притягнути МЕДІА до відповідальності відповідно до правил.
Прошу розглянути скаргу неупереджено та звернути увагу на те, що інформація про знаходження UpTown на ВЧ була отримана нами не зі стріму, а безпосередньо від людини, яка перебувала разом із ними в момент зальоту
Дякую за розгляд скарги!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Жмяк
5. Дата порушення: 07.10.2026
Дякую за розгляд скарги!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Жмяк
5. Дата порушення: 07.10.2026