В очікуванні UKRAINE GTA | 06 Відкриті заявки на посаду Лідера ДКВС

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
626
Реакції
270
Бали
478

1791566260901.png

Заявка на посаду лідера організації ДКВС​

Лідер - людина, яка керує своєю фракцією та здійснює її розвиток, координацію дій своїх співробітників, прийняття стратегічних рішень і мотивацію складу для досягнення спільних цілей.​

Що потрібно від вас:

- Лідеру повинно бути 16 років (можуть бути виключення).
- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Не перебувати у Чорних списках.
- Не мати відношення до інших проєктів.
- Знання
правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

​

​

Форма для подачі:​

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6. Ваше справжнє ім'я:
7. Ваш справжній вік:
8. Країна, в якій живете:
9. Ваш Username в Telegram:
10. Ваш Username в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

​

​

Можливі причини відмови:​

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння нікнейму на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.
- Не відповідність вимогам - відмова.
- Активні або у історії покарань критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA - відмова.
- На рішення ГС/ЗГС Держ можлива відмова.
- Відсутність активної гри на сервері - відмова.
- Присутність порушень за останніх 2 місяці (критичних порушень протягом всього часу) - відмова.

Термін розгляду заявок становить до 7 діб або до вказаної дати у заявках.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному Discord каналі UKRAINE GTA.
​

Олександр Шмигельський

З-L ЗМІ I Подільський Край 06
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
70
Реакції
37
Бали
306

╔════════════════════════════╗
ЗАЯВА НА ПОСАДУ ЛІДЕРА ДКВС

╚════════════════════════════╝

◆ ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

01 | Ваш ігровий NickName: Олександр Шмигельський

02 | Ваш ігровий рівень: 26

03 | Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так, ознайомлений.

04 | Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, готовий.

05 | Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
Маю досвід роботи на посаді заступника Директора ЗМІ — 2 рази.

06 | Ваше справжнє ім'я: Олександр Кокоць

07 | Ваш справжній вік: 14 років

08 | Країна, в якій живете: Україна

09 | Ваш Username в Telegram: Dolonggo

10 | Ваш Username в Discord: by_kokots

11 | ЯКІ У ВАС Є ІДЕЇ ДЛЯ ФРАКЦІЇ?

◆
Розвиток особового складу — регулярні тренування, лекції, перевірки знань та вдосконалення навичок співробітників.

◆ Система підрозділів — чіткий розподіл обов'язків, визначені завдання та відповідальні керівники кожного підрозділу.

◆ Покращення дисципліни — контроль виконання службових обов'язків, дотримання статуту та правил сервера.

◆ Розвиток RP-складової — організація реалістичних ситуацій, навчань, конвоювання та відпрацювання дій у надзвичайних обставинах.

◆ Мотивація співробітників — зрозуміла система підвищень, заохочення активних працівників та можливості професійного розвитку.

◆ Командна робота — підтримання взаємоповаги між співробітниками та налагодження співпраці з іншими державними організаціями.

12 | ЧОМУ САМЕ ВИ ПОВИННІ ЗАЙНЯТИ ПОСАДУ ЛІДЕРА?

Я готовий взяти на себе відповідальність за розвиток ДКВС, підтримувати дисципліну, контролювати виконання службових завдань та допомагати співробітникам удосконалювати свої навички. Для мене важливо не просто обіймати керівну посаду, а створити організований колектив, у якому кожен розумітиме свої обов'язки та матиме можливість розвиватися.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

◆ ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ◆

➤ RP-БІОГРАФІЯ
Переглянути RP-біографію​

➤ ІСТОРІЯ ПОКАРАНЬ​

​

Конор Блеквуд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лют 2026
Дописи
37
Реакції
25
Бали
174
1. Ваш ігровий NickName: Конор Блеквуд

1736247241661.png

2. Ваш ігровий рівень: 24

1736247241661.png

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

1736247241661.png

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

1736247241661.png

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, був досвід на посаді заступника лідера ЗМІ 06 серверу, а також я зараз діючий заступник лідера ДКВС

1736247241661.png

6. Ваше справжнє ім'я: Олександр, фамілію за необхідності скажу на обзвоні

1736247241661.png

7. Ваш справжній вік: 14 (Прошу виключення)

1736247241661.png

8. Країна, в якій живете: Бельгія

1736247241661.png

9. Ваш Username в Telegram: @paxice (Клікабельно!)

1736247241661.png

10. Ваш Username в Discord: @parlament.777

1736247241661.png

1. Підняти кількість людей в фракції

2. Набрати нормальний старший о/с який буде відповідальний та активний оскільки зараз взагалі немає 9/10 звання

3. Їздити у конвої та максимально наскільки це можливо виводити на виправні роботи людей оскільки я неоднократно стикався з проханням в Discord вивести людину на виправні роботи

4. Проводити РП з особовим складом

5. За можливості робити ГРП

6. Також приймати участь у ПП з іншими організаціями

7. Роздавати премії особовому складу за проявляння активу в фракції наприклад дати інтерв'ю або приїхати на охорону набору до іншої організації тим самим людина буде показувала актив нашої фракції та відповідно отримає премію від мене особисто

8. Також проводити міні-РП з організаціями такими як НПУ/СБУ до НПУ перевірка ІТТ а саме їх стану та безпеки, до СБУ постачання тайзерів та кайданок

Також в планах створити підрозділи:

НКВС (Навчальний Корпус Виконавчої служби): В цьому підрозділи будуть знаходитись люди з 1 по 3 звання та після здачі академії цього підрозділу бієць зможе вступити в інший підрозділ або залишитися в цьому підрозділі та після проходження обзвону він встає на посаду інструктора НКВС.
ПШР (Підрозділ Швидкого Реагування): Цей елітний підрозділ буде створений для екстренних ситуацій таких як напад на ВЧ або допомога іншим організаціям наприклад Видача паспортів у ВРУ, Набори, Видача медичних книжок в МОЗ і т.д, вступити в підрозділ можна з 4 звання.
СКС (Служба Конвоювання Та Супроводу): Цей підрозділ буде займатись конвоюваннями та виведеннями на виправні роботи, вступити в підрозділ можна з 3 звання.

Тому що я вважаю що я активний, відповідальний та комунікабельний!

1736247241661.png

13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць!

1736247241661.png

Тиць!

Артем Ханов.

Полковник ЗСУ || 06 Сервер
Реєстрування
23 Гру 2024
Дописи
116
Реакції
98
Бали
217

1791571410447.png

1791572156459.gif

1. Ваш ігровий NickName: Артем Ханов
2. Ваш ігровий рівень:
26
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Звісно.
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Звісно

Тільки Замки:

З-L ДСНС 06 = ЗВБ
З-L ДСНС 06 = ЗВБ

З-L ДКВС 07 = ЗВБ
З-L ЗМІ 06 = ЗВБ

З-L ЗСУ 06 = (Наразі на посаді)

6. Ваше справжнє ім'я:
Артем
7. Ваш справжній вік:
14(Дуже прошу виключення через 3 місяці буде 15)
8. Країна, в якій живете:
Україна
9. Ваш Username в Telegram:
@artemoooe
10. Ваш Username в Discord:
@artem_2000_222
1791572957733.gif

Першим ділом хочу реалізувати 3 найголовніші підрозділи на мою думку:
Навчальний Корпус (НК)
— стартовий підрозділ ДКВС, призначений для первинної підготовки, навчання та адаптації новобранців. Головна мета НК — зробити з рекрута дисциплінованого та обізнаного співробітника.
Основні завдання та обов’язки НК:

Фізична та вогнева підготовка:
відпрацювання навичок стрільби, рукопашного бою та дій у надзвичайних ситуаціях.
Охорона внутрішньої території: несення служби на базових постах та КПП під наглядом старших по званню.
Складання іспитів: підготовка до проходження іспитів для вступу в основні бойові підрозділи.

1791572960855.gif

Оперативно-Мобільна Група (ОМЕГА)​

ОМЕГА — елітний спецпідрозділ швидкого реагування в структурі ДКВС. Призначений для розв'язання найскладніших силових завдань, придушення бунтів та ліквідації загрози всередині й поза межами режимних об'єктів.
Основні завдання та обов’язки ОМЕГА:

Придушення масових заворушень:
оперативне реагування та нейтралізація бунтів, заколотів і непокори серед ув’язнених.
Звільнення заручників: проведення спеціальних штурмових операцій у разі захоплення персоналу або цивільних.
Протидія втечам та розшук: оперативно-розшукові заходи щодо затримання втікачів за межами установи.
Силова підтримка: допомога іншим підрозділам ДКВС та суміжним держструктурам під час проведення масштабних спецоперацій.

1791573208714.gif

РПВ (Режимно-Патрульований Відділ)​

Підрозділ РПВ — хребет денної варти та режимної служби ДКВС. Відповідає за внутрішню безпеку, щоденний контроль за ув'язненими, забезпечення порядку на території установи та за її межами.
Основні завдання та обов’язки РПВ:

Конвоювання та супровід:
безпечне транспортування ув’язнених.
Організація та контроль прогулянок: нагляд за поведінкою ув'язнених під час перебування на вулиці.
Запобігання втечам та правопорушенням: патрулювання периметра, режимних зон та виявлення приготувань до втечі.
Охорона державних структур: забезпечення зовнішньої охорони режимних об'єктів, супроводження та підтримка порядку навколо території ДКВС.

Маю досвід на посаді Підполковника та Полковника ДКВС. Добре знаю структуру фракції, вмію керувати особовим складом і впевнений що повністю впораюся з обов'язками.
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць
​

Biлям Уокер

Новий гравець
Реєстрування
22 Вер 2026
Дописи
6
Реакції
3
Бали
5
1. Ваш ігровий NickName: Вільям Уокер
2. Ваш ігровий рівень: 12
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так
- Лідер МОЗ х2 (05)
- Лідер СБУ (05)
- Лідер ДСНС х2 (05, 06)
6. Ваше справжнє ім'я: Володимир
7. Ваш справжній вік: 16
8. Країна, в якій живете: Україна
9. Ваш Username в Telegram: @wirgz
10. Ваш Username в Discord: panas1k
(оскарження)
Основні ідеї для фракції (які я особисто можу зробити)
- Покращити безпеку в карїні, а саме: запровадити жорсткі реформи у фракції та посилити контроль при конвоюванні

- Обов'язкове проходження іспиту по використаню вогнепальної зброї, щоб уникнути ЧС
- Покращити внутрішню політику у ДКВС
- Створити окремі групи (не підрозділи) з 5 людей, це зробить роботу керівного складу простішою та набагато ефективнішою через відсутність навантажень на будь яке завдання наприклад: нагляд за затриманими, охорона території та інше...
- Розробити чітку стратегію для перевезень, щоб уникнути нападу або пограбувань
- Щотижневі вихідні за гарну працю, це допоможе бійцям скинути "груз" та відпочити за певну кількіть виконаної роботи протягом тижня

- Заключити договір з НПУ та СБУ "Договір про допомогу та підтримку", це допоможе об'єднати командну роботу та посилить стосунки між фракціями.
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я вважаю себе гідним кандидатом на посаду, оскільки я компетентний, ввічливий, маю досвід у лідерстві, стресостійкий, адекватний, комунікабельний
В очікуванні
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): [Посилання]
​

Владислав Кокосін

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2023
Дописи
115
Реакції
79
Бали
416
1. Ваш ігровий NickName: Владислав Кокосин
2. Ваш ігровий рівень:25
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: звісно
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так

Заст. Лідера ДКВС [29.09.25 - 13.10.25]
Генерал ДКВС [13.10.25 - 30.11.25]
Заст.Лідера ДКВС [1.10.26 - xx.xx.xx]

6. Ваше справжнє ім'я: Владислав Орловський
7. Ваш справжній вік: 17
8. Країна, в якій живете: Україна
9. Ваш Username в Telegram: @Kaedeqq
10. Ваш Username в Discord:kaedeqqq
11. Які у вас є ідеї для фракції: що до ідей - в мене їх доволі багато. в минулий раз коли я був лідером ДКВС
я не встиг реалізувати усе що я хотів, так як 3 срок піджимав.
мої ідеї - дуже великий арсенал ГРП, які можна буде реалізувати як я буду на посту
також що до підрозділів
=====================================================

НЦ — Навчальний центр

Підготовка новобранців, проведення іспитів, навчання статуту та радіообміну, перевірка готовності до служби.

Перевага: допомагає швидше адаптувати нових працівників і розвантажує керівництво
.

======================================================
КК — Конвойний корпус

Супровід ув'язнених, перевезення між установами, охорона під час судових процесів та інших RP-заходів.

Перевага: регулярні завдання, які можуть виконувати навіть молодші співробітники.

і я рахую, що за для РП Людина може вибрати собі цей підрозділ, у якому в неї буде підвищення не з усього підряд, а наприклад як у КК тільки конвой, та ще де що
==============================

ВРП — Відділ режиму та прогулянок

Основні обов’язки: виведення ув’язнених на прогулянки, супровід до прогулянкової зони, нагляд за дотриманням порядку під час прогулянки та повернення ув’язнених до камер.

Мета підрозділу: забезпечення порядку й безпеки під час прогулянок ув’язнених, а також контроль за дотриманням розпорядку установи.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: за 3 дні находячись на посаді заступника, я прийняв та привів до нашої організації більш ніж у 2 раз як було до мене було. мене велика кількість людей знає, до мене хотять прийти перспективні люди на посади ст.ск. якщо я стану на посаду. ДКВС зацвіте новими фарбами після того як я встану на посаду.
тиць поки що не прийнята, але у процессі. та коли я минулі рази вставав на кер. посади, від мене не було потрібно, як зараз наприклад
тиць

Олександр Шмигельський

З-L ЗМІ I Подільський Край 06
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
70
Реакції
37
Бали
306

╔════════════════════════════╗
ЗАЯВА НА ПОСАДУ ЛІДЕРА ДКВС

╚════════════════════════════╝

◆ ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

01 | Ваш ігровий NickName: Олександр Шмигельський

02 | Ваш ігровий рівень: 26

03 | Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так, ознайомлений.

04 | Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, готовий.

05 | Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
Маю досвід роботи на посаді заступника Директора ЗМІ — 2 рази.

06 | Ваше справжнє ім'я: Олександр Кокоць

07 | Ваш справжній вік: 14 років

08 | Країна, в якій живете: Україна

09 | Ваш Username в Telegram: Dolonggo

10 | Ваш Username в Discord: by_kokots

11 | ЯКІ У ВАС Є ІДЕЇ ДЛЯ ФРАКЦІЇ?

◆
Розвиток особового складу — регулярні тренування, лекції, перевірки знань та вдосконалення навичок співробітників.

◆ Система підрозділів — чіткий розподіл обов'язків, визначені завдання та відповідальні керівники кожного підрозділу.

◆ Покращення дисципліни — контроль виконання службових обов'язків, дотримання статуту та правил сервера.

◆ Розвиток RP-складової — організація реалістичних ситуацій, навчань, конвоювання та відпрацювання дій у надзвичайних обставинах.

◆ Мотивація співробітників — зрозуміла система підвищень, заохочення активних працівників та можливості професійного розвитку.

◆ Командна робота — підтримання взаємоповаги між співробітниками та налагодження співпраці з іншими державними організаціями.

12 | ЧОМУ САМЕ ВИ ПОВИННІ ЗАЙНЯТИ ПОСАДУ ЛІДЕРА?

Я готовий взяти на себе відповідальність за розвиток ДКВС, підтримувати дисципліну, контролювати виконання службових завдань та допомагати співробітникам удосконалювати свої навички. Для мене важливо не просто обіймати керівну посаду, а створити організований колектив, у якому кожен розумітиме свої обов'язки та матиме можливість розвиватися.

◆ ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ◆

➤ RP-БІОГРАФІЯ
Переглянути RP-біографію

➤ ІСТОРІЯ ПОКАРАНЬ

​
Видаліть.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі