В очікуванні Бан 7.10 ні за що

Реєстрування
17 Лип 2026
Дописи
9
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш нікнейм та ID:Маркіян Капібіровік 6874687
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Колодний
3. Суть скарги:
Я брав участь в івенті «Розсміши адміністрацію» у Discord. У межах конкурсу я підготував гумористичні фотографії з адміністрацією та продемонстрував їх учасникам і організаторам івенту. Моєю єдиною метою було розважити присутніх та підняти настрій у межах ігрового заходу, без жодного наміру когось образити чи зачепити гідність адміністрації.
Проте після цього адміністратор Матвій Смірнов (за наводкою Kolodni.) видав мені блокування акаунту на 31 день за пунктом правил 7.10.
Вважаю видане покарання занадто суворим та необґрунтованим, оскільки ситуація відбувалася під час розважального івенту. Прошу головну адміністрацію переглянути дане рішення, зняти блокування
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):https://i.postimg.cc/tTyQwd1d/Snimok-ekrana-2026-10-10-225228.png
5. Дата порушення:10.10.2026

Реєстрування
2 Лип 2026
Дописи
8
Реакції
10
Бали
8
Шановні адміністратори.Краще перед тим як робити такі "івенти",то пишіть правила, тому що шановний показував в гумористичних цілях.
Я вважаю що шановний громадянин не винний!
Дякую за увагу

Андрій Кузик+

ДСНС | 02-Західна Україна
Реєстрування
8 Жов 2026
Дописи
1
Реакції
8
Бали
5
1. Ваш нікнейм та ID:Маркіян Капібіровік 6874687
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Колодний
3. Суть скарги:
Я брав участь в івенті «Розсміши адміністрацію» у Discord. У межах конкурсу я підготував гумористичні фотографії з адміністрацією та продемонстрував їх учасникам і організаторам івенту. Моєю єдиною метою було розважити присутніх та підняти настрій у межах ігрового заходу, без жодного наміру когось образити чи зачепити гідність адміністрації.
Проте після цього адміністратор Матвій Смірнов (за наводкою Kolodni.) видав мені блокування акаунту на 31 день за пунктом правил 7.10.
Вважаю видане покарання занадто суворим та необґрунтованим, оскільки ситуація відбувалася під час розважального івенту. Прошу головну адміністрацію переглянути дане рішення, зняти блокування
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):https://i.postimg.cc/tTyQwd1d/Snimok-ekrana-2026-10-10-225228.png
5. Дата порушення:10.10.2026
Реально треба оголошувати правила

Реєстрування
29 Вер 2026
Дописи
7
Реакції
20
Бали
5
шановна адміністрація правил не було перед тим як почати треба було написати правила як люди казали що вибачте за мою німецьку що ви ******************************************и то їм за це нічого не було вибачте за такі слова

Реєстрування
10 Сер 2024
Дописи
14
Реакції
9
Бали
357
За що бан це івент це було в гумористичних цілях ,і перед івентом якщо ви дали бан тре було хоть розказати правила.

Хто переглядає цю тему (Всього: 5, Учасників: 4, Гостей: 1)

Угорі