Відмовлено Іван Булига / НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Іван Булига
2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
3. Суть скарги: Я був як завжди на зміні приїхали опг перестріляли був в моз там як раз набір я став поки було кд на місце і я не міг повернутись в НПУ я стояв проводив час в МОЗ без форми 15 чи 30 хвилин не мав права вернутись на місце де був працівники НПУ а саме Адріан Блатний та Андрій Блатний приїхали на Перевірку документів перевіряли документи до поки. Я не почав по приколу проходить набір але було в шуточному плані зроблено все я чекав кд бігав розмовлял НЕ В ФОРМІ НЕ. вони не в повній рп ситуації покликали Полковника на якого ця скарга та він мене звільнив та не показав доказів та повної рп ситуації звільнив написавши УВОЛЕН ви з розхосії чи з України по перше прошу запросити повну рп ситуацію а не обрізок якщо її нема то повернути в фракцію також щоб дали догану за лідеру або полковнику за написану в трудовійт слово УВОЛЕН а не звільнений кожний працівник МВС повинен дотримуватись української мови тому він порушив статут вже на трудовії іще прошу змінити в трудовій УВОЛЕН на Звільнений та повну рп ситуацію показати мені від адміністратора повну та видати порушникам догани або звільненя
4. Особисті докази (скриншот/відео): Переглянути вкладення
5. Дата порушення: 2023.04.11

Іван Булига

Полковник НПУ м. Харків
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
І так розпочнемо із того що, там де написано УВОЛЕН я нічого не пишу, то робе система, єдине що мені дає написати система це причину звільнення. Тепер перейдемо до націкавішого, приїхавший патруль до МОЗ бачить Владислава який співає пісні, зі слів працівника МОЗ б'є людей, на усі прохання працівників відійти від місця проведення співбесіди - відмовляєтся, але це саме менше, бо ця ситуація тривала досіть довго щоб всі зрозуміли, що це колишній працівник МВС, а саме НПУ м. Харків, тим самим він руйнував наш рейтинг. Якщо Владислав хоче щоб все було по РП, то така поведінка для праціника поліції у реальному житті є неприпустимою, тому разом із іншими керівниками НПУ м. Харків за не однократне порушення статуту, та враховуючи інші догани за порушення статуту, працівника було звільнено
( 2 відео, тайм коди)
0:7 - "дав лєщя"
1:13 - погроза розстріляти працівника МОЗ
Також суцільний уход від РП, який є на протязі всього відео

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
І так розпочнемо із того що, там де написано УВОЛЕН я нічого не пишу, то робе система, єдине що мені дає написати система це причину звільнення. Тепер перейдемо до націкавішого, приїхавший патруль до МОЗ бачить Владислава який співає пісні, зі слів працівника МОЗ б'є людей, на усі прохання працівників відійти від місця проведення співбесіди - відмовляєтся, але це саме менше, бо ця ситуація тривала досіть довго щоб всі зрозуміли, що це колишній працівник МВС, а саме НПУ м. Харків, тим самим він руйнував наш рейтинг. Якщо Владислав хоче щоб все було по РП, то така поведінка для праціника поліції у реальному житті є неприпустимою, тому разом із іншими керівниками НПУ м. Харків за не однократне порушення статуту, та враховуючи інші догани за порушення статуту, працівника було звільнено
( 2 відео, тайм коди)
Також суцільний уход від РП, який є на протязі всього відео
По перше був кд на поверненя також нема повної рп ситуації в реальному житті поліція перевіряє документи в моз також фрабс відрізаний нема повної ситуації на відео чітко видно що повна рп ситуації немає.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
( 2 відео, тайм коди)
Також суцільний уход від РП, який є на протязі всього
НАВІЩО брехати що це система якщо не пітвердеться що це система то тоді на вас буде скарга за обман адміністратора. Як тоді в ЗСУ написало Звільнений

Жора Український

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
НАВІЩО брехати що це система якщо не пітвердеться що це система то тоді на вас буде скарга за обман адміністратора. Як тоді в ЗСУ написало Звільнений
Чому ти так впевнений що це він написав "уволєн"? Ти знаєш як працює система? Ти його обвинувачюєш в брехні і сам не знаєш як працює система)

Владислав Каряка

Мы должны развивать коррупцию ?
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
318
Реакції
213
Бали
48
По перше був кд на поверненя також нема повної рп ситуації в реальному житті поліція перевіряє документи в моз також фрабс відрізаний нема повної ситуації на відео чітко видно що повна рп ситуації немає.
Я лично не пойму, для чего видео с полной ситуацией, на видео зафиксирована предыстори небольшая в минуту и дальше факт нарушения.
Если у тебя КД было, почему не стоять себе тихо с сотрудниками теми же или не уйти куда то вообще?
На счет: «уволен», это системный текст, а лидер и полковник пишет текст, который указывается в трудовой.

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, взяв вашу тему на розгляд, та закрив її від спаму!!!

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Вітаю!!!
Переглянувши докази обох сторін прийнято рішення що порушень зі сторони НПУ не виявлено.
Стосовно запису в трудовій книзі, запис робиться системно. Дякуємо за вашу уважність, дану проблему буде усунуто.
Гарної гри!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі