Розглянуто Іван Хансер блатить друга, який оскає батьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Ната Уікк
2. Нікнейм адміністратора: Іван Хансер
3. Суть скарги: Адміністратор розглянув скаргу, і на відео чітко, без жодних сумнівів чути образи родини, а саме образу матері - фраза «син шл*хи». Це чути прекрасно, не перекручено і не вирвано з контексту. Але замість того, щоб видати гравцеві покарання за образу матері, адміністратор чомусь вирішує, що це лише «неадекватне висловлювання». Виникає логічне питання: з яких це пір фраза «син шл*хи» не вважається образою матері? Складається чітке враження, що адміністратор просто заблатив гравця. Інакше я не можу пояснити, чому очевидне порушення правил ігнорується. Це виглядає як покривання, і, на мою думку, - покривання свого друга. Хочу звернути увагу, що це бачить увесь форум. На очах у всіх скаргу було розглянуто некоректно та неадекватно, із повним ігноруванням суті порушення. Я прошу видати вірне покарання гравцю, а саме: 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів. Також, прошу вирішити питання з адміністратором, який вирішив заблатити друга.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2576-Нон-РП-пограбування-оск-родних.355601/#post-1424911
5. Дата порушення: 01.01.26

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Розглянули разом з адміністратором скаргу повторно, приносимо вибачення за неуважність викликану підвищеним навантаженням. Покарання було видано гравцю згідно правила 5.17, з адміністратором проведена розмова щодо уважності при розгляді скарг.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі