Схвалено Ігор Коломойський (DM)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Сагайлов

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Ігор Коломойський
2. Особистий нікнейм: Назар Сагайлов
3. Клан порушника: VAVELON
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Hunters
5. Суть скарги: Під'їхав до друга який їхав до СТО, та почав стріляти по ньому без причини.
6. Особисті докази (скриншот/відео): ТИКНИ СЮДИ
7. Дата порушення:21.06.2023

Myxa196

Поважний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
132
Реакції
140
Бали
46
А де повне відео де твій друг провокував на дм та пошкодив мені машину і не скажешь чому в нього вже машина горить? І коли ти зробив наїзд на мене ( а я саме тебе не чіпав ) і почав по мені стріляти це вже точно не ДМ з моєї сторони.

Останнє редагування:

Назар Сагайлов

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
6
А де повне відео де твій друг провокував на дм та пошкодив мені машину і не скажешь чому в нього вже машина горить? І коли ти зробив наїзд на мене ( а я саме тебе не чіпав ) і почав по мені стріляти це вже точно не ДМ з моєї сторони.
Я лишь заступился за него, только вот не особо получилось.. Но не суть. Это уже должен был снимать друг, так как я лишь с ним катался по карте и я уехал далеко. Я с ним в дс сидел, я не слышал что-бы он тебе что-то говорил. Если у тебя есть доказательства на провокацию ДМ и то что он специально ломал тебе авто, то заливай сюда на форум видео. Но я увидел уже чуть позже как вы влетели в друг друга на посте но вот твоя фура по какой-то причине была на встречной, а машина моего друга на своей полосе.

Myxa196

Поважний гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
132
Реакції
140
Бали
46
Я лишь заступился за него, только вот не особо получилось.. Но не суть. Это уже должен был снимать друг, так как я лишь с ним катался по карте и я уехал далеко. Я с ним в дс сидел, я не слышал что-бы он тебе что-то говорил. Если у тебя есть доказательства на провокацию ДМ и то что он специально ломал тебе авто, то заливай сюда на форум видео. Но я увидел уже чуть позже как вы влетели в друг друга на посте но вот твоя фура по какой-то причине была на встречной, а машина моего друга на своей полосе.
Я фрапс 24/7 не снимаю, вопрос в том что зачем тогда лезть в игровой процесс а после писать жалобы, если до конца не разобрался, у друга спроси за что его пристрелили для начала.

Максим Чубай

Північна Україна | Владика неоф
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
1,443
Реакції
239
Бали
148
Автор теми отримає покарання згідно з пунктами правил:
DB - (/jail 60-120 хвилин)
Гравець Ігор Коломойський отримає покарання згідно з пунктом правил:
DM - (/jail 30 - 120 хвилин.)
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі