Розглянуто Амністія виключно для головного адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Краков

Team UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
67
Реакції
28
Бали
23
Нікнейм адміністратора:
Для головного адміністратора

Особистий нікнейм:
Сергій Кракен

Суть скарги:
Вітаю, шановний головний адміністратор!

Мене звати Сергій Кракен, і я звертаюся до Вас з офіційним проханням розглянути питання щодо амністії або зняття покарання, яке було накладене на мене майже рік тому у вигляді ЗЧС Держ.

На момент видачі покарання його ініціаторами були лідер Верховної Ради Віталій Ющик та колишній головний слідкувальний за державними організаціями Андрій Косик. Я повністю визнаю свою провину у тій ситуації, що сталася, та не заперечую справедливість тодішнього рішення адміністрації. Водночас хочу підкреслити, що за цей тривалий період я зробив для себе серйозні висновки, переосмислив власну поведінку та повністю змінив ставлення до проекту та адміністративної дисципліни.

Я глибоко усвідомив, що будь-яка посада чи перебування в державній структурі — це не лише привілей, а й висока відповідальність, яка вимагає самоконтролю, професійності, виваженості та поваги до колективу. На сьогодні я готовий проявити себе з нової сторони — як зріла, відповідальна та стресостійка людина, яка здатна діяти виключно в інтересах розвитку серверу та підтримки RP-атмосфери.

Прошу Вас розглянути моє звернення та, у разі можливості, зняти мене з чорного списку держорганізацій, аби я міг знову повноцінно долучитися до життя державних структур і приносити користь проекту. Я щиро хочу допомагати у розвитку серверу, підтримувати якісне RP, бути прикладом для інших учасників та виправдати довіру адміністрації.

Обіцяю, що з моменту можливого повернення до державної структури моя поведінка буде виключно коректною, стабільною та відповідальною, а подібних ситуацій, що мали місце раніше, ніколи більше не повториться.

Щиро дякую Вам за приділений час, увагу та можливість звернутися із цією заявою.
Сподіваюся на об’єктивний розгляд мого прохання та позитивне рішення.

З повагою,
by Сергій Кракен

Доказ видачі покарання:
(Скріншот / відео додається)

Дата походження:
06.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Ваша ситуація буде розглянута коллективно з ГС держ та ЗГС держ. Як тільки буде винесено рішення, ГС або ЗГС держ нададуть відповідь під моїм повідомленням.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,260
Реакції
1,104
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Детально перевіривши всю інформацію щодо вас за весь період вашої гри, можу зробити висновок, що ви не відповідально ставились до будь-якої наданої вам можливості показати себе в сфері державних структур.
За вами спостерігались різноманітні грубі порушення, як правил державних організацій, так і загальних правил Ukraine GTA за які ви отримували неодноразово покарання.

Але ми готові переглянути своє рішення ще раз стосовно вас через певний термін та даємо вам можливість проявити ваш актив протягом 15 днів на сервері Центральна Україна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі