Томі Версетті
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Гру 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 80
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
- Особистий нікнейм: Томі Версетті
- Суть скарги: Вітаю! Незгідний з розглядом двох скарг адміністратора. Розберемо їх по черзі:
Незгідний з розглядом скарги R-6041.
Даний адміністратор по скарзі R-6041 видав мені покарання з порушення правил UG 5.9 та 5.10 та гравцю [81725] за порушення правил UG 6.3. З видачою покарання за порушення правил UG 5.9 я повністю згідний, але незгідний з видачою покарання за 5.10 тому, що ці два покарання видані за одну й ту саму ситуацію та вважаю це перебільшенням за видачу двох покарань по одній ситуації. Максимум було б логічніше збільшити термін покарання за 5.9, але не вписувати 5.9 та 5.10.
Також в даній скарзі я незгідний з видачою покарання гравцю [81725] тому, що, якщо правильно розглянути ситуацію йому не повинні були видати покарання за порушення правил UG 6.3, так як той гравець знаходиться зі мною в клані та допомагав вбити гравця на якого було замовлення.
Незгідний з розглядом скарги R-6051.
Даний адміністратор по скарзі R-6041 видав мені покарання з порушення правил UG 6.2. З видачою покарання за порушення правил UG 5.10 та 5.11 я частково згідний, але незгідний з видачою покарання за порушення правил UG 6.2 тому, що дане відео є обрізаним та не видно всієї ситуації, там була провокація, також можна побачити у чаті, що гравець діставав зброю, для того, щоб провокувати. Якщо гравець закинув б повне відео від початку до кінця, то гравець повинен отримати покарання за провокацію, образу гравців та МG.
Прошу, будь ласка, переоглянути скарги видати справедливе покарання усім гравця, які порушили правила, а також прошу видати справедливе покарання адміністратору за неправильний розгляд скарг.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): R-6051 та R-6041
- Дата походження: 21.10.2025