Розглянуто Андрій Берлінов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джахі Енджоєр

Душний чєл
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
13
Вік
25
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
  2. Особистий нікнейм: Джахі Енджоєр
  3. Суть скарги:

Відмовив скаргу через незрозумілу причину. Що в розумінні адміна подача скарги від третьої особи в моєму випадку? Чи серед адмінів скарга від третьої особи не розуміється, як скарга, яку подав інший автор з моїм фрапсом та з моїм ніком, а не його?

Взагалі нелогічно, що я, як випадковий зевака, не можу поскаржитися на когось за порушення правил серверу по відношенню до інших гравців. Це все одно, якби мені відмовили в розгляді заяви в поліції на злочин по відношенню до постраждалого, тому що "від третьої особи не розглядається"🤯

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ.334316/#post-1343945
  5. Дата походження: 18.10.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
Скаргу було розглянуто вірно
Оскільки скарги від 3х осіб не розглядаються,
Гравець в якого стріляли мав подати скаргу.
Розглянуто

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,133
Реакції
949
Бали
253
Вітаю!
Скарги на "гравців на форумі": не є частиною RP-процесу. Це нон-RP звернення, яке створюється автором у відповідь на порушення з боку інших гравців.
Тому приклади, пов’язані зі зверненням до поліції в рамках RP, не є доречними у цьому контексті.

Скарги від 3-лиця примаються це грубі порушення правила серверу: RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту);
Також прикріплюю вам примітку, до правила 6.2. Вбиство без причини яке ви вказали у скарзі - Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
У вашому випадку, ситуація тривала лише близько 30 секунд, ми не можемо бути впевнені що у гравців не було провокативних дій з їх боку, тим більше, ви лише проїжджали повз і не могли бачити повну картину подій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі