Відмовлено Андрій Блащина/Не згоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Логінов

Начальник ДСР
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
208
Реакції
117
Бали
48
1. Андрій Блащина
2. Святослав Логінов
3. Пан Блащина, розглянув скаргу, хоча я зазначив що вона для пана Макрена особисто. В ній він мені відповів що я обманюю адміністрацію, і насправді використовував систему Анті АФК. Я хочу ще раз зазначити, що я випадково залишив телефон на клавіатурі, і якщо ви мені не вірите, то тоді просто візьміть, і перевірте по логах чи використовував я стороннє ПЗ. Якщо ви цього зробити не можете, то на якій підставі ви тоді взагалі видали мені покарання? Мій персонаж міг бігати в стіну по різним причинам, не тільки анті АФК: в мене могла заїсти кнопка, в мене могло залагати і тому подібне. Також ще раз повторюсь, що в мене був значок АФК над головою, що підверджує мої слова про те що я не використовував стороннє ПЗ. І навіть якщо так подумати, то навіщо мені було використовувати анті афк, якщо сервер навіть не був забитий, тобто кікнути мене не могли. Я знаю що цю скаргу скоріш за все розгляне пан Блащина, та відмовить мені, але хочу вам сказати, що якщо ви неможете довести мою провину, то не треба будь-ласка звинувачувати мене в обмані адміністрації. Це називається презумпція невинності (хоча я думаю ви і так це знаєте). І ще, перед тим як зачиняти одразу скаргу, надайте по можливості будь-ласка докази порушення (мій дс @sviat_bayraktar). А з приводу того, що я вже подав одну скаргу до цього, то там я просто отримав таку відповідь, ніби адміністратор просто першу строку прочитав і все, особливо не вникаючи в ситуацію, тому вирішив переподати, щоб впевнитись що відповідь була правильна.
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-пана-Макрена.261470/
5. 15.02.25

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Заборонено не перебуваючи біля ПК, і зажимати кнопку як фізично (Предметами) так і з допомогою програм
Карається по даному правилу
Оскарженню не підлягає, вам вже були надані відповіді
При наступних ідентичних скаргах буде каратись як оффтоп темами на форумі

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі