- Реєстрування
- 5 Жов 2022
- Дописи
- 1,280
- Реакції
- 678
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина, Юрій Оттоман
- Особистий нікнейм: Кирило Бакулін
- Суть скарги:
Сидівши в голосовому каналі то розмовлявши з людиною, адмністрацію (точно хто не знаю) перекинули мене у канал "Спілкування 3" розділ "Адмністрація" та почали запитувати "Як у гравця виявилось на пів екрану статей?". Почавши відповідати адмністрації те що були проведені темні дії у ролі "BAD COP" де були вилучіні усі відео/аудіо пристрії я зробив пропозицію гравцю "Або ти даєш мені 300 тисяч, або будешь сидіти довго" при яких гравець відмовився погоджуватися на мою пропозіцію, після чого, я почав робити темні дії а саме видав гравцю статті щоб посадити в ІТТ, та потім посадив до ІТТ.
Після того як розповівши ситуацію, адмністратор Андрій Блащина, сказав Юрію Оттоману видати мені блокування, хоча на це причини не може бути, тому що я відігравав роль "BAD COP", при якії якщо людина відмовляется на мою пропозіцію - я можу робити з нею темні дії, котрі я робив з нею після незгоди на мою пропозицію. Усі дії робилися згідно правил BAD COP 1.14 з ІС причинею - громадянин знаходився у державному розшуку, також не порушуючи цінову політику за правилами BAD COP 2.4, що BAD COP має можливість встановювати цінову політику (окрім ІТТ, підвищення за гроші).
Вважаю, дії адміністраторів є халетними до своєї посади, тому що:
1. Адмністратори взагалі не запросили доказів моїх дій, що суперечіть повнії видачі покарання (немає доказів порушення, не розбиралися у ситуації ЗОВСІМ).
2. У правилах "BAD COP/BAD GOV" немає обмежень по видачі статей у разі проведення темних дій.
3. Покарання було видано у вигляді баном на 7 днів за "Нон рп держ", хоча є відповідний пункт - 2.41 Держ.орг з покаранням "WARN" а не блокування.
Прошу скаргу розглянути особи на ім'я Сергій Коваленко, через те що скарга написана на старшу адміністарцію. (ЗГС Держ - Юрій Оттоман, ЗГА - Андрій Блащина)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 10.11.2024