Відмовлено Андрій Косик для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
290
Реакції
277
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
  2. Особистий нікнейм:Егор Шевчук
  3. Суть скарги:Так я сказав Ростік це лишеніє прав як він їхав по зустрічній смузі та перетнув подвійну суцільну за це можуть в ньго забрати права за статутом пункт 19 і де там (я його попередив що може бути без прав) де була непідкора я спокійно вийшов с авто далі на мене хотіли одягнути кайданки тайм-код 1:45 я почав тікати та ще коли нас зупиняли сразу відкрили вогонь та не дали попердження подивіться відкат поліцейский ми тоді перший раз порушили і 3 попердження не було я рахую що скарга була розлянута не вірно тому що поліцейскі сразу відкрили по нам вогонь без попердженян тамй-код 0:04
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):фрапс скарга
  5. Дата походження:10.12.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
В даній скарзі Адміністратор надав вам повну відповідь стосовно ситуації

1. Відео-доказ не повний, на початку фрапсу чути як ви кажете «Ростик це лишеня прав», тобто до цього були ще якісь порушення, яких не видно на відео-доказі та скоріш за все вам було видано 3 попередження. 2. Після 3 попередження, якщо ви починаєте втікати по вам мають право відкрити вогонь, якщо поряд немає громадян «- Для затримання особи, яку застали під час вчинення правопорушення і яка намагається втекти». 3. Покарання за ДБ не буде видано, як полковник, а точніше Ломакін, зробив це для затримання вас. 4. Вас хотіли затримати не за порушення ПДР, а за не підкорення.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі