Зачинено Андрiй Фенiкс // не справедливий вердикт на скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даринка Хефнер

Активний
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
55
Реакції
4
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Андрiй Фенiкс
  2. Особистий нікнейм: Дарина Буйна
  3. Суть скарги: Не справедливий вердикт на жалобу, на відео чітко видно що у мене 30 хп, якщо вони "випадково" попали то чому я взагалі на вашу думку включила фрапс? вони ніяк не могли випадково знести мені 70 хп, до того як я ввімкнула фрапс я махала руками на знак того, що я їх не грабувати зібралася, а ці діти вирішили погратися з новими іграшками (М4 які їм видаються на роботі ). чому це я повинна отримувати покарання за те, що вбила їх у відповідь на те, що вони стріляли по мені, я вважаю це повністю не сповідливий вердикт і я хочу змінити остаточний вердикт щоб маленькі ******************************************ки не були безкарними, я ж не одна на кого маленькі діти-інкасатори нападали, підійдіть до будь-якого гравця, який грає хоча б місяць і запитаєте, чи стріляли в них без причини малолітки на інко? (Я викладаю цю скаргу не на адміна, а на його помилку в не справедливо розглянутій жалобі)((Андрiй Фенiкс, я ваша фанатка вибачте ахаха)).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.09.23

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! На вашому відео не видно повної ситуації. Звідки та від кого почалась стрільба не зрозуміло, 30 хп у вас вже з початку відео.
По даній скарзі зафіксовані наступні порушення:
Гравець Дарина Буйна отримує покарання - образа гравців - pmute 60-240 або pban 3-14

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі