Петро Коваленко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 19 Чер 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 121
- Бали
- 88
Форма подачі скарги
1. Ваш нікнейм:
Петро Коваленко
2. Нікнейм адміністратора:
Керівництво UG
3. Суть скарги:
Шановне керівництво UKRAINE GTA!
Прошу вас розглянути можливість проведення амністії в оновленні 4.0. Багато гравців отримали блокування за різні порушення, такі як: використання стороннього ПЗ, чити, покупка віртів, образи адміністрації тощо. Я вважаю, що багатьом із них варто дати ще один шанс повернутися до гри.
Люди роблять помилки, і, впевнений, більшість уже усвідомила свої дії та більше не повторить подібного. Я також визнаю свою помилку та щиро прошу про амністію.
Думаю, багато гравців підтримають мою думку.
Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний зворотний зв’язок від керівництва UG.
З повагою,
Петро Коваленко
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
—
5. Дата порушення:
—
1. Ваш нікнейм:
Петро Коваленко
2. Нікнейм адміністратора:
Керівництво UG
3. Суть скарги:
Шановне керівництво UKRAINE GTA!
Прошу вас розглянути можливість проведення амністії в оновленні 4.0. Багато гравців отримали блокування за різні порушення, такі як: використання стороннього ПЗ, чити, покупка віртів, образи адміністрації тощо. Я вважаю, що багатьом із них варто дати ще один шанс повернутися до гри.
Люди роблять помилки, і, впевнений, більшість уже усвідомила свої дії та більше не повторить подібного. Я також визнаю свою помилку та щиро прошу про амністію.
Думаю, багато гравців підтримають мою думку.
Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний зворотний зв’язок від керівництва UG.
З повагою,
Петро Коваленко
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
—
5. Дата порушення:
—