Розглянуто Анна Меррсі , Оскарження блокування , некомпетентність к своїй посаді / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
139
Реакції
299
Бали
68
1.Нікнейм адміністратора: Анна Меррсі
2.Особистий нікнейм: Вацок Овнпарковщекзхс
3.Суть скарги: Вітаю ! Нещодавно на мене була написана скарга за багоюз котрого не було посилання- https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вацок-Овнпарковщекзхс-багоюз-нон-рп.102219/ , після чого данний адміністратор більше ніж 24 години розглядав скаргу та винес вердикт що до мого блокування на 3 доби , Також гравець котрий писав скаргу на мене вже не одноразово намагається просто злити клан адже за неділю написано дуже багато скарг . Хочу додати свій відкат тієї ситуації та якщо уважно подивитись на тайм коді - 0:44 Гравець під нікнеймом "Нікусся Меррсі" відкриває по мені вогонь та видно на відео як під час того коли данний гравець чітко стріляє по моїй модельці то по мені проходить крон адже перед тим як вона почала по мені стріляти у мене було лише 133 за а після того як вона по мені попала у мене стало 122 за отже все таки багоюзу ніякого не було прошу зняти блокування перерозглянути скаргу уважно та винести адекватний вердикт! Прошу розблокування , гарного вечора.
4.Доказ видачі покарання 5(скріншот/відео): мій відкат -
"ПОДИВІТЬСЯ УВАЖНО тайм-код 0:44 "
6.Дата походження: 04.12.2023

Вкладення

• image-3.png
    image-3.png
    17 Кб · Перегляди: 71
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

У такій позі в перевернутому авто гравці не можуть вас вбити, це і є використання недоробок ігрового моду у власних цілях (багоюз).
Покарання заміню вам з бану на /warn .

Також даю вам 24 години на зміну нікнейму згідно правил РП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі