Зачинено Антон Небесний/DM in ZZ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vanyk

Новий гравець
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
27
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Антон Небесний#125256
2. Особистий нікнейм:Тоні Сімпсон#84425
3. Клан порушника:FreedomFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:Samurai
5. Суть скарги: Приїхав до бункеру, вийшов з машини і "ВОНО" почало по мені стріляти. Хотів би повідомити, що це вже не перший за сьогодні інцидент із цим грацем.. прикіпляю силку далі ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dmzz-Антон-Небесний.45300/ ) і ще хотів би наголосити про те що цей клан дуже часто робить порушення такого типу. силки прикріпляю далі ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владос-Небесний-dm-in-zz.40403/ ) ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Егор-Небесний-dm-in-zz.37399/ ) Прошу дати як мінімум, цьому клану догану, щоб їх лідер нарешті вже почав пояснювати своїм соклановцям, хоча б елементарні правила серверу та правила кланів!! А в ідеалі було б, взагалі видалити їх клан за такі неодноразові порушення правил серверу.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:01.06.2023

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Надайте відео/більше скрінів де видно з чого почалась конфліктна ситуація, даю вам на це 16 годин.

Vanyk

Новий гравець
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
27
Реакції
3
Бали
3
Надайте відео/більше скрінів де видно з чого почалась конфліктна ситуація, даю вам на це 16 годин.
Немає! Я з цього моменту почав вести фрапс. А цього що мало, я не можу зрозуміти? Там ЗЗ, він ні в якому випадку не повинен відкривати вогонь, це по перше. По друге, як я вже писав в описі і прикріпляв силку з скаргою на нього, це вже другий такий інцидент з ним за сьогодні і там чітко видно що ми взагалі просто стояли, спілкувались і він почав стріляти, а на запитання мого соклановця "для чого ти це зробив?" Він відповів "бо ви ворожий клан" хоча ми взагалі "рп клан" Те саме повторилось і другий раз, я під'їхав, вийшов з машини, він почав тулити, я став за машиною і включив фрапс

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Немає! Я з цього моменту почав вести фрапс. А цього що мало, я не можу зрозуміти? Там ЗЗ, він ні в якому випадку не повинен відкривати вогонь, це по перше. По друге, як я вже писав в описі і прикріпляв силку з скаргою на нього, це вже другий такий інцидент з ним за сьогодні і там чітко видно що ми взагалі просто стояли, спілкувались і він почав стріляти, а на запитання мого соклановця "для чого ти це зробив?" Він відповів "бо ви ворожий клан" хоча ми взагалі "рп клан" Те саме повторилось і другий раз, я під'їхав, вийшов з машини, він почав тулити, я став за машиною і включив фрапс
Тоді я вимушений зачинити скаргу через нехватку доказів, а саме початок відео розгортаеться в момент перестрілки, тому із за цього неможливо об'єктивно встановити усю картину конфліктної ситуації. В скарзі яку ви прікрипили як не перше порушення від гравця за день, гравець не був винний "Скарга".
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі