Сергій Брідж
Отаман
- Реєстрування
- 9 Лип 2025
- Дописи
- 97
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Олексанлр Квіка (9705)
- Особистий нікнейм: Серий Брідж
- Суть скарги: Перевозили Боєприпаси на нас напали, коли почали відбивати краз Квіка без підстав та відговорок порядку затримання особи арештував мене не предявивши документи свої та не запросив моїх документів, напевно співпраця з бандитами, потрібно переглянути його роботу в цій фракції. Після арешту я звязався з ним на що він тільки відповів на "Проводі" на відео видно. Я хотів запитати його за що він мене арештував но так і не почув відповіді. За таке WARN можна видати 1.1. Заборонено порушувати законодавство України. 2.8. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. 2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації органів міністерства внутрішніх справ. 3.2. Стежити за порядком в області та дотриманням законодавства з боку цивільних осіб/державних організацій. 3.13. Фіксувати будь-які дії з боку громадян, які вчинили адміністративне правопорушення або злочин, за який передбачено адміністративну/кримінальну відповідальність відповідно до законодавства. 3.15. Працівник, незалежно від посади, яку він обіймає, несе відповідальність за свої дії (бездіяльність) і за накази та розпорядження, які він віддає. 3.16. За протиправні дії (бездіяльність) працівник поліції несе відповідальність, встановлену законодавством України.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 19.09.25