Manly Genius
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Жов 2023
- Дописи
- 20
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Кидайте всі свої фрапси з вашими доказами!!! Я ж прошу не перший раз!!! Ви пишете маячню!!! І все нову і нову!!!
Перший раз я стояв АФК! Прошу надайте запис екрану адмінам! Бо це абсолютна нісенітниця і брехня!
А чому звук виключив є щось скривати?Супер! Фантазія працює як треба у всіх! А треба ж лише визнати свою помилку і отримати покарання!
Так а нам це нащо ви ж подали скаргуЗавантажуйте в ютуб надайте посилання! Все про що ви всі розповідаєте!!!
Так стоп, у мене доказ є! А ви пишите виправдання! Надайте свої докази! Або нічого не пишіть! А стосовно звуку, я граю без звука часто! Для цього є чат! Тому в чаті я і писав!Так а нам це нащо ти ж подав скаргу![]()
Вітаю Шановний Гравець,Лідер надав відповідь З Співробітником буде Покарано!Ви не маєте право знаходитись біля адмін будівлі! Або вʼязниця, або працюєте в цеху, вам неодноразово сказали покинути цю територію, ви не виконали вказівку уповноваженої особи яка вас неодноразово попереджала.З співробітником буде проведено бесіду, але ви самі провокуєте.