Розглянуто Артем Грозовий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. Артем Грозовий
2. Ілля Абсолют
3. Данний адміністратор видав попередження замість догани, хоча в правилах чітко написано що за порушення пукнту 2.28 дається догана, ось інші скарги де за данні порушення від співробітників НПУ була видана догана 1, 2, також на Юрчишина була створена ще одна скарга за данне порушення від мого друга де Косик її розглянув та сказав "
те що ви случайно клікнули не звільняє вас від покарання". Але з покарань було видано лише PG, а про догану мови не було, я думаю що це блат так як Юрчишин раніше займав посаду адміністратора та посаду ЗГС Держ, а Косик ГС Держ і вони точно добре знайомі і мають хороші стосунки між собою і я думаю що Косик покриває Юрчишина від сильних покарань(Догани, попереджень)
1743966975389.png

4.
5. 06.04

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,274
Реакції
1,189
Бали
253
Вітаю, ГС/ЗГС Держ. в змозі видавати покарання на власний розсуд. Ви залишили 2 скарги в яких видавались покарання у вигляді догани, покарання видавалося не лідеру, або заступнику, а простому співробітнику, в разі отримання попередження на посаді заступнику, людині потрібно витратити свої бали, які він получає за щотижневу роботу, або проробити певну роботу протягом тижня. На перший раз Заступнику НПУ Харкова було видане попередження та проведена бесіда, подавши другу скаргу ЗГС йому видав догану.

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
ГС Держ. надав вам повну відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі