Розглянуто Артем Семечка // зловживання адмін-повноваженнями, чи погана Ната Уікк заважає працювати адміністратору?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
466
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Семечка
  2. Особистий нікнейм: Ната Уікк
3. Суть скарги: Хочу звернутися зі скаргою та проханням перевірити дії адміністратора, по якому вела вогонь особисто я. З його слів, він прибув на репорт, щоб витягнути гравця біля ДКВС, який застряг. Після цього адміністратор побіг у бік “Епіку”, і я відкрила по ньому вогонь з М4. Я зробила багато пострілів, проте він залишався “зеленим”, тобто, ймовірно, був у режимі безсмертя. Коли він зупинився, я зі снайперської гвинтівки вистрілила йому в голову з дистанції, і тільки тоді вдалося його вбити. Виникає логічне запитання: чи поширюється дія снайперської зброї на адміністратора в режимі безсмертя, чи безсмертя було вимкнено саме в момент пострілу? Прошу переглянути відкат даного адміністратора, а саме:

1. Чи дійсно він перебував у режимі ГМ/безсмертя під час обстрілу?

2. Чи був він у цей момент зайнятий адміністративною діяльністю — наприклад, допомагав гравцю або відповідав на репорт?

3. Чи не було факту зловживання адмін-повноваженнями — зокрема, вимкнення безсмертя у відповідь на обстріл?

Прошу об’єктивного розгляду ситуації. Дякую за увагу.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 04.06.25

Вкладення

• UKRAINE GTA 04.06.2025 22_17_43.png
    UKRAINE GTA 04.06.2025 22_17_43.png
    1.1 Mб · Перегляди: 73

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Переглянувши дії адміністратора, дійсно, адміністратор виконував свою роботу, а саме допомагав гравцеві. На момент вашої зустрічі адміністратор не вимикав GM — він був вимкнений до цієї зустрічі.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі