Відмовлено Артем Скакун / Дуже можливий блат Нікіта Клерк / Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Золотий

Активний
Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11
Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
Особистий нікнейм: Вова Золото
Суть скарги: С початку добрий вечір. Почнемо з того що сьогодні я подав і скаргу і оскарження як 2 в 1 на пана Клерка, і що?, мені відмовили! У мене питання, чому модератор приймає скарги без повного фрапсу? Я знаю що мене не оправдовує це і Я почав заливати на рідних іншої людини, але наскільки я знаю, модерації та адміністрація повинні приймати скарги з повним фрапсом а не з фрапсом на якому видно тільки порушення і не видно що відбувалося раніше. Добре з цим розібрались і переходимо до самого МОЖЛИВОГО блату.
Скарга за 25.10 : Тиц. У мене є одне питання чому у відповіді пана ГА сказано про зняття варну, але не сказано ні слова про пана Клерк що з ним буде бесіда з щось таке.

Скарга за 25.10 : Бам. Питання по цій скарзі. Якщо вже ви робите перерозгляд скарги, то зрозуміло що адміністратор був не правий, але знову ні слова по данного модератора не сказано!

Скарга за 26.10 : Бум. Тут я навіть не знаю, чи тут правильно розглянута скарга чи ні це вже на розсуд керівництва, але з моєї точки зору у людини грала музика на задньому фоні а не на передньому, а на попередження він не відкидався тому що міг відходити, або знімати навушники.

Скарга за 26.10 : Пау. Ні я звісно все розумію, але якщо людина сховалася, дістала зброю для помсти і почала відкривати вогонь, то і я так можу дістати автомат коли по мені з пістолета стріляють та почати шмаляти по ним.

Ну і найсолодша скарга за 27.10 : Піу Пау. Як я вже казав я скаргу подав на пана Клерка, але її відхили як і оскарження так і саму скаргу на модератора. По-перше чому модератор розглядає скаргу без повної відео фіксації. Я теж можу по оскати когось рідних, а потім підключити фрапс і заняти як обзивають моїх рідних після чого піти плакати на форум. По-друге я не розумію чому не прийняли оскарження, Я зрозумів свою помилку і каявся в скарзі також казав що не буду більше такого робити.

Я думаю я сказав все що хотів. Хочу побажати усім хто переглядає мою скаргу успіхів.

Доказ видачі покарання: Зверху
Дата походження: 27.10.23

Хейтерів люблю

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, майже всі скарги з посиланням на перший сервер.
Щодо скарг які відкриваються надам відповідь:
За 26.10 щодо музики в войс. Гравець чудово чув попередження від адміністрації і принципово не виключав музику в войс тим самим заважав роботі адміністрації, та отримував скарги від гравців.
За 27.10, а саме оскарження. Адміністрація має право приймати оскарження або ні дивлячись на порушення. На мою думку образи були доволі грубі. Щодо повноти відео, це серйозне порушення та такого на мою думку вистачить.

Передаю керівництву.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, майже всі скарги з посиланням на перший сервер.
Щодо скарг які відкриваються надам відповідь:
За 26.10 щодо музики в войс. Гравець чудово чув попередження від адміністрації і принципово не виключав музику в войс тим самим заважав роботі адміністрації, та отримував скарги від гравців.
За 27.10, а саме оскарження. Адміністрація має право приймати оскарження або ні дивлячись на порушення. На мою думку образи були доволі грубі. Щодо повноти відео, це серйозне порушення та такого на мою думку вистачить.

Передаю керівництву.
Згоден з рішенням Головного Адміністратора.
Ніякого блату не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі