Відмовлено Артем Скакун // Ненормальна відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Сонечко

Новий гравець
Реєстрування
17 Кві 2025
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Андрій Квіточка
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє шановного проєкту, модератори, куратори, керівники та всі причетні до організації чесної та дружньої атмосфери на сервері!
    Цим повідомленням я, Андрій Квіточка, звертаюся до вас з детальною та офіційною скаргою на дії одного з представників адміністрації — Артема Скакуна. Я довго зважував, чи варто піднімати це питання публічно або вирішити приватно, але, враховуючи характер ситуації, яка, на мою думку, порушує принципи взаємної поваги та адекватного спілкування в межах серверу, я прийняв рішення викласти все максимально розгорнуто й прозоро. 19 квітня 2025 року близько 22:48:49 за серверним часом, я вирішив поставити питання в репорт, яке було абсолютно нейтральним, без натяків на провокацію, флуд чи образи. Моє питання звучало наступним чином: «Які звуки робить заєць?»Це запитання, хоч і виглядає кумедно, мало суто пізнавальну мету — воно було поставлене з легким гумором, як жартівливе доповнення до ігрової атмосфери, що, як мені здавалося, лише підкреслює дружню й невимушену обстановку в грі. До речі, подібні фрази часто звучать на багатьох серверах і навіть слугують приводом для дружніх розмов у чаті.На мій запит першою відреагувала людина, яка, на мою думку, заслуговує на подяку — це адміністратор Стас Яворський. Його відповідь була короткою, однак приємною: «
    Вітаю, прекрасні. Погугліть та дізнаєтесь». Це був приклад ввічливого, доброзичливого та конструктивного підходу до гравця. За таку взаємодію хочеться подякувати й поставити його як зразок для інших членів команди. Натомість реакція іншого адміністратора — Артема Скакуна — була абсолютно протилежною і, чесно кажучи, дуже мене здивувала та обурила. Його слова були наступні: «
    Вітаю, заєць дає мут. Гарної гри.»...На перший погляд, комусь це може здатися просто іронічним жартом. Але насправді в цій фразі криється сарказм, зверхність, публічне висміювання мого запиту та, відповідно, моєї особи. Важливо також зазначити, що ця фраза прозвучала від особи, яка наділена владою — адміністратора, чия роль полягає в тому, щоб слугувати гарантом чесності, рівності та порядку на сервері. Коли адміністратор дозволяє собі саркастичні або принизливі висловлювання у відповідь на репорт — це створює небезпечний прецедент.Я відчув себе приниженим. Замість того щоб отримати ввічливу відповідь або навіть стандартну відписку, мене замутили.Гра — це місце, де люди розслабляються, спілкуються, отримують задоволення. Я — не токсичний гравець, не порушник. Моє питання не містило образ чи провокацій, і я щиро не очікував такої реакції. Подібне ставлення викликає у гравця відчуття непотрібності, ізоляції, втрати довіри до адміністрації. Це — моральна шкода, яку складно переоцінити.
    У зв'язку з вищенаведеним, прошу адміністрацію:
    Надати мені офіційне пояснення: чому замість нормальної відповіді я отримав сарказм і приниження.
    Провести з Артемом профілактичну бесіду щодо етичних стандартів спілкування з гравцями.
    У якості компенсації моральної шкоди, яка була завдана мені публічно, прошу виплатити мені 100.000 грн внутрішньоігрової валюти.
    Я щиро вдячний команді проєкту за щоденну роботу, за цікаву гру, за атмосферу. Саме тому я й вирішив не замовчувати подібні ситуації, а навпаки — звернутись офіційно, аби ми всі разом зробили сервер ще кращим, чеснішим і приємнішим для кожного гравця.
    З повагою і надією на справедливість,
    Андрій Квіточка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Screenshot (7).png
  5. Дата походження:04.19.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі