Зачинено Артем Українець // Перерозгляд скарги, блат до гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Мудрак

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
775
Реакції
417
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Сергій Мудрак
2. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
3. Суть скарги:
Подав скаргу на гравця "віка службова 6345" за порушення правилу 6.3.1, даний гравець заїхав на тереторію контейнерів та почав тормозити, але після цих дій вона цілеспрямовано розвернулася та наїхала прямо на мене, після чого її автомобіль зник так як там дається 10 секунд до виїзду з зони контейнерів. Після поданою скарги очікував рішення адміністратора і тут скаргу вирішив переглянути адмінстратор "артем українець", та виніс вердикт:
"Вітаю, Вам не було нанесену шкоду. У Вас як і було 129 хп так і залишилось."
Тепер питання, як в системному GZ може зноситися хп від тарану авто, та після цього прочитаного, вирішив написати даному адмінстратору в листування на форумі, але його відповідь мене вразила...
Процитую:

"Вас трішки заділи, вас не задавили"
"Бо Вона довго тармозило і проїхоло мимо де хотіла зупинитися. І повернулася"
"А Ви може уявили себе Богом(PG) і не відішли від фури яка тормозить."

Ці відповіді мене вразили, я не перший раз стою на контейнерах, та гравці, які проїзджають навіть на швидких авто пробують проїхати збоку, щоб не зачіпити людей, а якщо навіть наїзджають то вибачаються та напишуть в оффтоп чат "відкат".
Прошу цьому адмінстратору пояснити, що якщо він розглядає скарги, хай розглядає скарги згідно правил, а не згідно блату до даного гравця.

Можливо це вже не моя справа, але я переглядав як відповідав на інші скарги даний адмінстратор, і там не всі покарання було видано, щодо FD і тд.
А тут даний адмінстратор прям вирішив мені прописати про рп-ситуацію та PG, дивно та цікаво чи цей адміністратор дійсно компетентний в розглядах скарг, особливо до людей, яких він знає та прямо на очах всіх користувачів які переглядають скаргу, він блатить порушника .
Після нашого з ним листування даний адмінстратор видалив свою відповідь на скарзі та сказав очікувати відповіді від іншого адмінстратора...

Прошу розібрати з даним адмінстратором щодо цієї ситуації, та інших ситуацій по скаргах які подають гравці, а даний адмінстратор їх розглядає, та рохглядає їх не згідно правилам, а до ставлення до даного гравця який порушує!
UPD: Також даний адмінстратор видалив мої коментарі на моїй скарзі, зате інші люди які написали він залишив, дивно...
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/6345-6-3-1.362430/
5. Дата порушення: 24.01.2026
Знімок екрана 2026-01-24 162528.png

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Шановний гравець. Я порушень не виявив. Вас не переїхали, водія занесло. Це не був навмисний таран. Скаргу переглянув інший адміністратор.

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
Переглянувши вашу скаргу, DB in GZ не було, оскільки вам не завдали ніякої шкоди.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі