- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 644
- Реакції
- 1,130
- Бали
- 153
- Нікнейм гравця:95987
- Особистий нікнейм: Максим Борман
- Суть скарги: Проїжджав блок-пост дивлюсь бігає два співробітника без автівки але на блок пості підійшов до першого спитати що тут робиця він вийшов з гри вважаю як вихід під час РП. Підійшов до другого співробітника почав питати що тут робиться каже тут в нас важні вопроси потім я його вдарив по лицю та побіг він мене спіймав і взяв в кайданки ми дуже довго стояли чекали поки за нами прийдуть по перше він не приставився не надав посвідчення потім як приїхала автівка ми сіли і він навіть не зачитав Міранду приїхали до НПУ К там він теж не зачитав Міранду потім він запитав в мене паспорт я відмовився давати бо я не знав хто це так як він не представився потім він представився показав посвідчення і я йому дав паспорт він виписав мені розшук не сказавши що він об-означає якщо в началі він казав затриман за побиття це дин розшук а дав 2 розшуки не відав мені паспорт до того як я не попросив не зняв з мене маску що би переверіти по базі КПК. ПОРУШЕННЯ- Не зачитав Міранду, не представився поки я не попросив, не зняв маску з лиця щоб перевірити по базі та удостовіритись що це я, не повернув паспорт поки я не попросив.
- Докази (скріншот/відео):тут
- Дата порушення:11.06.2025
- Тайм-коди 0.43 вихід під час рп. 1.14 я вдарив по лицю. 3.09 спіймав мене. 12.19 приїхала патрулька. 15.15 приїхади до ГУ. 16.02 почав просити в мене паспорт. 18.09 виписав розшук. 19.12 посадив у ІТТ