Зачинено Бан без розбору ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

duha_ua

Новий гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш сервер: Центральна Україна
2. Ваш нік та номер облікового запису: Андрій Олещук айди-15676
3. Суть проблеми: люди без причини не давали проїхати і тд. таранати дбешити і дмемити мого напарника і мене в тому чіслі! після цього вони почали дбешити так само ще одного мого друга. після чього я не втримався і захотів залякати їх ак-47 но мене відкінули за дм зз. це справедливо?
4. Точна дата і час, що трапилося: 07.09.2022
5. Докази скриншот /видео:

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Ще раз вітаю шановний гравець!
Я покарав вас за 7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
І на відео яке ви прикріпили також прекрасно видно як ви почали стріляти на Б/У.
Я вже вам дав відповідь в https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/дали-деморган-на-7-годин.9440/
І повторяюсь гравці яку також порушували отримати своє покарана.
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Максим Крендільок!

duha_ua

Новий гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Ще раз вітаю шановний гравець!
Я покарав вас за 7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
І на відео яке ви прикріпили також прекрасно видно як ви почали стріляти на Б/У.
Я вже вам дав відповідь в https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/дали-деморган-на-7-годин.9440/
І повторяюсь гравці яку також порушували отримати своє покарана.
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Максим Крендільок!
тим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі