Іван Пуля27505
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Кві 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
#Попрошу оскарження так як не використовував чіти на ігровому акаунті Іван Пуля Можу показати все в дс
Суть у тому, що мене забанили без причини. Я взагалі дізнався про це від техпідтримки - сказали, що нібито була взаємодія з мультиакаунтами, але цього не було.#Попрошу оскарження так як не використовував чіти на ігровому акаунті Іван Пуля Можу показати все в дс
Навіщо копіює, заявку???Суть у тому, що мене забанили без причини. Я взагалі дізнався про це від техпідтримки - сказали, що нібито була взаємодія з мультиакаунтами, але цього не було.
У мене є сестра, ми живемо в одному домі: вона користується ноутбуком, а я ПК. Вона передавала мені деякі речі, і, можливо, через це система/адмін щось неправильно визначив/ла. сервер 07 тільки відкрився - і одразу отримав бан. Якщо чесно, виглядає трохи смішно і дуже схоже на помилку.
Прошу поставитися до цього по-людськи та розбанити мене. Також хотів би піти у voice з ГА/ЗГА, щоб детальніше пояснити ситуацію.
Не по формі, це автоматична відмова#Попрошу оскарження так як не використовував чіти на ігровому акаунті Іван Пуля Можу показати все в дс