Розглянуто Бан на всіх серверах дс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Міллер

Ухилянт | Західна Україна
Реєстрування
19 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
15
Бали
11
1. Сервер у діскорді: 02
2. Нікнейм теха: Олександр Матушевський
3. Особистий нікнейм (Discord): Олександр Матушевський (__darktom_)
4. Суть скарги: Заблокували на всіх діскорд серверах
для Адміністрації

Я хочу звернутися до вас із глибоким каяттям і щирими вибаченнями за свою поведінку, яка призвела до мого блокування на всіх ваших каналах. Я розумію, що порушив правила спільноти, рекламував без дозволу, і тепер усвідомлюю, наскільки це було неправильно.

На той момент я справді не знав, що реклама є суворо забороненою, і не мав наміру шкодити спільноті чи її учасникам. Це була моя помилка, і я повністю визнаю свою відповідальність за неї. Мені дуже прикро, що через це я втратив доступ до спільноти, яка для мене багато значила.

Я дуже хочу виправити ситуацію та показати, що усвідомив свою помилку. Обіцяю, що більше не буду порушувати правила, і якщо ви дасте мені шанс повернутися, я зроблю все можливе, щоб довести свою відповідальність і повагу до вашої спільноти.

Розумію, що ви маєте право не розглядати моє прохання, але якщо є бодай найменша можливість отримати другий шанс, я буду неймовірно вдячний. У будь-якому випадку, я щиро дякую за увагу до цього повідомлення та ще раз прошу вибачення за свою помилку.

Олександр Матушевський 02 сервер
5. Доказ: (скриншот/відео): Вибачте
6. Дата походження: 24.03.2025

Останнє редагування:

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Покарання буде знято.
На майбутнє ознайомтесь з правилами діскорд серверу, наступне подібне порушення з вашого боку, покарання оскаржено не буде.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі