Відмовлено Бан?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
289
Реакції
205
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:юрка Овнвайб
  3. Суть скарги:Шановний ГА або ЗГА дивітся я писав в минулій скарзі шо вибачаюсь перед вами да а саме я не юзаю чіти я уже так написав шо тіпа я вибачаюсь за чіти яких у мене нема просто ви нехочете мене визивати на провірку чи що у вас є відео доказ що я порушив правила серверу десь? я на цей акаунт вложив велику суму грошей так який мені смисло юзати чіти? якшо я вложив велику суму грошей з свого кошелька та мені нема просто напросто юзать чіти бо якшоб я юзав чіти і не вложив бабки то вже інша справа я це на слово сказав ну самі логічно подумайте навішо мені юзать чіти? якщо я вложив настоящі гроші в цю ігру і у вас має бути відео доказ що я порушив правила серверу я скіки скарг подавав щоб ви мене визвали на провірку скіки я вас умаляв щоб ви мене на цю грьобану провірку визвав ви маєте виконувати свої обо*язки якщо людина попросила її визвати на провірку та ви маєте право її перевірити а не зразу відхиляти оскарженя якщо наприклад в людини поганий інтернет вона роздає через телефон інтернет і в неї тепехає іза інтернета то ви зразу баните? якщо ви заподозрили людину що вона використовує постороні ПЗ будь ласка визивати її на провірку і не зразу банити і коли людина пише по 100 скарг визвіть мене на провірку і вона добровільно хоче щоб її визвали на провірку будьте добрі визивайте її на провірку і не писати в оскаржені відмовлено я коли все грав на других серверах там якщо адміністрація заподозрила людину з посторініми ПЗ іі не банять її визивають на провірку а коли вони вже побачили що людина використовувала постороні ПЗ то тоді після провірки її банили а ви зразу коли побачили що в людини великий пінг і вона тпхаєтся зразу бан і без провірков виконуйте будь ласка свої адміністративні обов*язки і визвіть мене будь ласка на провірку якщо ви побачите що я використовував постороні ПЗ можете банити я більше скарг писати небуду про оскарженя а якщо ви непобачите щоб я використовував постороні Пз розбаньте очікую перевірки! дякую за розуміння..
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1792.png
  5. Дата походження:09.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
В вас є активні блокування на інших серверах також, причина та ж сама, використання сторонніх ПЗ.
В оскарженні відмовлено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі