Відмовлено Блат | Некомпетентність | Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Сергей Правда, Мартін Морган, Діана Скакун
  2. Особистий нікнейм: Харукі Духов
  3. Суть скарги: Доброго времени суток. Вчера произошла довольно интересная ситуация с ЗГС Держ Сергеем Правдой и СБУ, а именно с лидером Ваней Бишопом и его замами, такими как Артур Ливингстон, Джейсон Бишоп и Харуки Духов. Мы все немного не поняли причину снятия, так как лидер СБУ Ваня Бишоп 31.07.2025 получил сообщение от Сергея Правды с таким контекстом: "До вирішення ситуації нікого по криміналкам хай не в'яжуть", "Текст від ГА". Объяснений никаких впоследствии лидеру не было. После чего я, заместитель лидера Харуки Духов, написал ЗГСу Держ Сергею Правде с вопросом: "А что случилось?" и прикрепил скриншот сообщения, которое он отправил лидеру СБУ Ване Бишопу, а именно: "До вирішення ситуації нікого по криміналкам хай не в'яжуть", "Текст від ГА".После чего я получил от ЗГС Держ Сергея Правды следующий ответ: "Ну, были от вас нарушения", "Скляренко показывал фрапс", "Диане". После чего я, замиститель лидера Харуки Духов, написал ЗГСу Держ Сергею Правде следующие сообщения: "Это кто?", "Мы таких не трогали", так как задержания игрока с фамилией Скляренко мы не проводили. После этого от ЗГС Держ Сергея Правды я получил следующее сообщение: "id 30, 231, 313". После чего я понял, о ком идет речь, а именно про игроков, против которых велись уголовные дела: id 231 и 313. Также мы проводили задержание игрока id 30, так как он был в ориентировке. После чего объяснений от ЗГСа Держ Сергея Правды дальшей ситуации не было. Мы банально даже не знаем, что мы сделали не так при задержании игроков id 30, 231, 313, хотя против них велись уголовные дела, которые и стали причиной их задержания. Но только когда мы проводили задержания, мы приезжаем в ГУНП города Киев и отыгрывали РП, а потом они вытягивали интернет, и в логах показывало, что у них краш. Но при этом стояли в афк по 2 и более часа у них всё чётко. Ну, не кажется ли вам это странным?После чего к нам в войс зашёл администратор Ден Картье. Я у него спросил, не знает ли он причину, по которой нам запретили задерживать игроков. Получил ответ: "Нет". Также мы попросили позвать ГА Диану Скакун, но она была занята, так как разговаривала с Руководителям Олегом Галицким. После чего администратор покинул голосовой канал. До сих пор нам никто не объяснил, что мы сделали не так при задержании игроков id 30, 231, 313.Мы как-то отпустили ситуацию и начали ждать объяснений, почему и как будем решать дальше эту ситуацию, но в итоге ничего не произошло с нами никто не говорил, объяснений не дал. В итоге 31.07.2025 мы увидели в группе замов и лидеров такое сообщение от ЗГС Держ Сергея Правды:"Джейсон Бішоп, Артур Лівінгстон, Харукі Духов та Ваня Бішоп. Зняті з посади Лідера та Заступників СБУ через масові скарги від гравців, порушення правил держ. орг та втрату довіри від слідкуючої адміністрації. Вітаємоооо!!!" Давайте разберём теперь то, что написал уважаемый ЗГС Держ Сергей Правда в группу замов и лидеров. Первое, что мы видим мы сняты из-за множества жалоб от игроков. Но при этом если мы откроем раздел "жалобы на лидеров", жалоб на одного из выше перечисленных игроков нет. И тогда где же жалобы? А, точно нарисовали? Или как это понимать? Тогда зачем делать форум, если жалобы на нём не пишут, но при этом они откуда-то появляются с воздуха? Идём дальше "множество нарушений правил государственных организаций", и снова: каких, где, когда, как? - не указано. И думаю, понятный вопрос а почему, когда мы якобы нарушали, мы не получали никаких наказаний, например, предупреждение или выговор? А я вам отвечу: потому что нарушений не было. Их банально нет, ибо нет и жалоб. И откуда им взяться? Потом мы получили "потерю доверия от следящей администрации". Из-за чего??? Идём дальше почему мы вели уголовные дела именно на клановцев? А я вам отвечу нам так сказали делать ГС и ЗГС Держ: Мартин Морган и Сергей Правда. И в итоге что мы получили? Что мы плохие, потому что вели дела на знакомых бывшего ГА 05-сервера: id 30, 231, 313. Ну, тогда как это понимать, как не блат? Когда я прошёл обзвон на заместителя лидера СБУ, я выбрал подразделение ДБР, и в его задачи входит открытие уголовных дел. Мы сначала хотели открывать дела на госку, как и должно работать поздроздиления ДБР, а не на обычных граждан. Но мы получили запрет трогать госку от ГС и ЗГС Держ: Мартина Моргана и Сергея Правды. После чего мы послушались и начали трогать кланы и это стало причиной нашего снятия. Идём дальше почему был снят Ваня Бишоп, в итоге так и не понятно. Жалоб на данного лидера СБУ не поступало на форуме. Также задержания игроков id 30, 231, 313 проводили я, заместитель лидера Харуки Духов, и Джейсон Бишоп. Ну, окей, нас сняли при чём тут лидер? И при чём тут другой заместитель Артур Ливингстон, который вообще ничего никому не делал, просто выполнял свою работу в НАСБ, так как он отвечал за это подразделение. Ну тогда, если вы решили оставить одного заместителя лидера — Петра Західного, почему он тоже не был так же просто снят, как и заместитель Артур Ливингстон? Если вы так любите снимать без объяснений а я вам отвечу: банальный блат. Потому что по-другому это со стороны не назвать.
    Просто вывод такой:
    Если мы делаем работу СБУ - мы плохие.
    Мы не делаем работу СБУ - мы плохие.
    Мы делаем так, как нам сказали - мы плохие.
    Вы сначала определитесь, чего вы хотите от СБУ, или уберите её, если вы не понимаете, что и как тут работает. И то, что СБУ должно пресекать нарушения Уголовного Кодекса в госке, а не быть "плохими", потому что мы "убиваем госку".
    Также стоит обратить внимание на то, как было оформлено само сообщение о снятии. В конце текста ЗГС Держ Сергей Правда написал: «Вітаємоооо!!!». Возникает логичный вопрос зачем добавлять такое в момент, когда игроков снимают с должностей? Это больше похоже на насмешку или попытку выставить ситуацию в шутливом свете. Учитывая, что нам не были даны никакие объяснения, ни предупреждения, ни конкретные причины, подобное отношение выглядит неуместно и непрофессионально.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик, остальные докозательства надам в личку так как они с группы лидеров и личных переписок что бы не опубликовать конфидециальною информацию
  5. Дата походження:31.07.2025

Останнє редагування:

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю. Від себе напишу лише по одному пункту.
"Но мы получили запрет трогать госку от ГС и ЗГС Держ: Мартина Моргана и Сергея Правды"
Вас у нашій розмові з лідером не було, про що саме ми домовлялись.
"Заборони" як ви написали - не було. Зараз у ваших словах я бачу ті самі слова Вані Бішопа, який мені це казав протягом тижня і напевно за всі розмови з ним не зміг зрозуміти, що ми від нього хотіли.
Якщо вам як заступнику передали не так як ми домовлялись - зверніться до Вані Бішопа.

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
407
Реакції
1,052
Бали
153
Вітання. Оскільки у зверненні згадується моє ім’я - вважаю за необхідне надати коментар з свого боку

Блат, Зняли просто так, Некомпетентність і т.д
Я не бачу сенсу коментувати ситуацію вибірково чи фрагментарно, тому пропоную поглянути на неї поетапно, хронологічно та предметно, а не лише з моменту прийняття рішення нами, опишу ситуацію загально

20.07.2025 - Ваш товариш проходите обзвон на посаду Лідера СБУ. За результатами голосування - рівність балів із іншим кандидатом
Однак саме йому було надано шанс
Чому? Через попередній досвід керівних посад на інших серверах UG та бажання реалізувати себе на новому сервері
Зі своєї сторони я, як ЗГС, одразу надаю йому вступну підтримку, в тому числі й через додаткову людину-менторку, якщо її так можна назвати по криміналках, яка має досвід з усіма цими паперами в реальному житті

Перші 72 години: 4 конфлікти з вашого боку (СБУ)

Ми повертаємось у 23.07 - за 3 дні після призначення ви маєте активні конфлікти з чотирма фракціями: УЗ, ЗСУ, НПУ, МОЗ

До цього додається ще один - з боку вашого заступника Джейсона Бішопа, проте, перед тим - як відповідати мені "При чём тут он? Я пишу ЖБ" надам дуже просту відповідь, взяли по довірці - будьте добрі, відповідайте за його вчинки

Щоб залагодити ситуацію між лідерами - організовуємо спільну Discord "дискусію" за участю інших лідерів, заступників, які були причетні до цієї ситуації
Замість пошуку компромісу, в вирішенні цієї ситуації - ми після спілкування бачимо фрази по типу:

“Та зачем меня вообще сюда добавили?”
“Соло ... вивіз”, “Все ... дать хотели” (після розмови)

Це не схоже на позицію людини, якому було надано довіру зі сторони адміністрації та пояснено подальші етапи розвитку фракцій, без конфліктів всередині, чи ви хочете сказати, що я не правий?)

У переписках лідер неодноразово звертався до куратора МВС з проханням щоденно писати вам : "що робити, я не знаю” (утріровано описую)
Власної ініціативи - мінімум.

Офіційне попередження. 27.07.2025

Ви отримуєте попередження за провокаційні дії щодо заступника лідера НПУ. Це було зафіксовано й доведено

Вам надається час і можливість стабілізувати роботу фракції - однак значних змін не відбувається
Комунікації залишаються напруженими, як усередині СБУ, так і з іншими структурами, проте можна побачити те, що ви вже почали працювати над тим, що було 23.07, ЗСУ до вас відносяться більш лояльно, разом з МОЗ

Один із ключових проблемних інцидентів - серія дій СБУ проти гравців ID 30, 231, 313:

• RP-аргументація для затримань - відсутня;
  • ідентифікація гравців здійснюється не через RP-засоби.
Чомусь ви і адміністратора в кайданки взяти можете, який телепортувався до вас для роз'яснення, як спілкуватись з ним, як з товаришем а не адміністратором і т.п, чесно кажучи не хочу все перечислювати, цього більш ніж достатньо

Чому зняті всі заступники, окрім одного?

• Джейсон Бішоп і Харукі Духов - безпосередні учасники неправомірних затримань.
  • Артур Лівінгстон - працював у НАСБ(з ваших слів), але також діяв у повній взаємодії з вами, також і під час ситуації з 213,313 і 30 ID, тому про який НАСБ ми можемо говорити? З ким поведешся - того і наберешся, все просто.
  • Петро Західний - єдиний, хто займався тільки тим, що в дійсності говорив, він не був причетний до вказаних дій, і вів окрему лінію відповідальності у фракції. Але його перебування в складі залишилось під переглядом, навіть за ці декілька днів, яких його не було, скажу тільки те, що СБУ функціонує навіть і без лідера
  • Під час обзвону на заступників, Петро Західний не сподобався вам, як кандидат, через те, що не сказав "чітко" що таке "Ієрархія" але описав її по іншому, на той час, ми отримали від вас відповідь стосовно того, що "Та он даже нормально не может об'яснить мне что такое иерархия", Артур Лівінгстон в свою чергу надав максимально розмиту відповідь але що? Правильно, ваші слова були про те, що давайте поставимо його на посаду, тому задам максимально просте та логічне запитання, Блат зі сторони Адміністрації?

Про заборону "в'язати" гравців по діючим криміналках

Фраза "До вирішення ситуації нікого по криміналкам хай не в’яжуть" - була прямим розпорядженням після виявлення фактів системного зловживання та порушення правил з вашого боку
Основна мета була - зупинити потенційні подальші порушення до завершення перевірки, нам потрібен був час, щоб передивитись відео від гравців, які скаржились на вас за неодноразові порушення в тих, чи інших ситуаціях, не більше
Ви отримали його як "тимчасовий наказ" - і мали право запитати додаткові роз’яснення, чесно кажучи, не знаю, цікавились ви, чи ні - але особисто мені - ви нічого не писали стосовно цього так само як і ваш лідер)

"Вітаємоооо!!!" - недоречна форма, визнаю на 100%, тут і далеко ходити не потрібно

Це не відповідає стандарту офіційного повідомлення, і я визнаю це
Якщо це вас зачепило - приношу вибачення. Це не мало на меті приниження, висміювання і т.п

Гадаю що це буде останнім від мене але ж все таки :
Можна довго говорити про формальності, "Блат", "Некомпетентність", Хороших, Поганих і т.д але просте питання залишається:

"Вам було поставлено чітке завдання. Ви його виконали?"
Якщо відповідь - "ні", то висновок очевидний
Але в цілому, я просто ЗГС, очікуємо відповіді від ГА і подальшої передачі скарги

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Як Головний Адміністратор, я перебуваю в компетенції розгляду подібних звернень та несу відповідальність за загальний стан справ на сервері. Скарга, що надійшла, як і ситуації, про які описано Вами, були розглянуті з урахуванням позиції обох сторін, матеріалів, наданих ГС та ЗГС держ. фракцій, звернень гравців, а також у деяких випадках я була особисто присутня під час Вашої діяльності, бесід з лідером від ГС/ЗГС, де Ви наприклад, не були присутні та не чули, що відбувалось та як реагував лідер, щоб сповіщувати у скарзі про те, що нічого не пояснювалось, ніяких покарань не надавалось тощо.

Насамперед зауважу, що скарга торкається кількох важливих напрямів: питання комунікації, обґрунтованості дій, процедур затримання гравців, взаємодії з керівним складом СБУ, а також звинувачень у "блаті" та "некомпетентності".

На момент вашого зняття було зафіксовано низку системних порушень з боку СБУ, зокрема:
- Недотримання RP-процедур при затриманнях гравців (ID 30, 231, 313), відсутність аргументованої RP-основи, використання ООС-інформації, а також низка порушень, такі як взаємодія з персонажами у стані AFK, взаємодія з адміністратором на місці затримання;
- Порушення внутрішньої комунікації та субординації: конфлікти з представниками інших фракцій, пасивна управлінська позиція лідера, непрозоре делегування повноважень, окрім цього додам щодо спілкування в офіційних чатах, особисто лідеру надавала зауваження щодо цього;
- Офіційне попередження, яке лідер отримав ще до моменту зняття, свідчить про те, що попередні дії не залишались без реагування, як зазначається у скарзі. Але окрім попередження, було проведено не одну, не дві бесіди з метою навчити, пояснити, що робиться не так, про що вище описав ЗГС, що відбувалось з боку лідера після таких заходів.

Щодо форми повідомлення про зняття, яке містило фразу “Вітаємоооо!!!”, – це дійсно було недоречно та не відповідає стандартам офіційної комунікації адміністрації. Цей момент я окремо обговорила із відповідальним адміністратором, і з його боку вже надані вибачення вище.

Важливо розуміти: рішення про зняття не ґрунтується лише на скаргах, розміщених на форумі. Адміністрація має право діяти на основі внутрішньої перевірки, зафіксованих порушень, відеодоказів, а також аналізу загального впливу на ігровий процес, що і було зроблено в даному випадку. Звинувачення у "блаті" на адресу адміністрації вважаю безпідставними. Всі рішення приймались у консультації з відповідальними кураторами, з урахуванням сукупності обставин, а не особистих симпатій, що сказано Вами вище та являється особистою думкою без доказів. Порівняння окремих заступників та питань їх залишення/зняття розглядалося індивідуально — залежно від їхньої ролі у фракції, участі у проблемних ситуаціях, та ступеня залученості до порушень, що детально описав вище ЗГС.

Отже, зняття лідера та трьох заступників СБУ відбулося на підставі накопичення системних порушень, великої кількості скарг, втрати довіри, недотримання стандартів RP, а також невиконання завдань, що ставились адміністрацією для стабілізації ситуації.
Жодних підстав для відновлення на посадах чи скасування рішення наразі немає. Скарга не є конструктивною, докази відсутні.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі