Розглянуто Богдан Астафєв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Фома

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
281
Реакції
390
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Астафєв
  2. Особистий нікнейм: Алекс Фома
  3. Суть скарги:
    Даний адміністратор видав покарання з яким я не згоден, а саме: "Неповажне ставлення до адміністрації" у Богдана Астафєва до мене привзяте відношення, так як даний адміністратор був в клані з яким у нас війна.
    Моє повідомлення (прикріпляю скріншот) було доцільним (офтопом) в сторону нього, та не вважаю, що якось я звернувся до адміністратора не поважливо. Вважаю, що тут саме користування службовими обв'язками.
    Прошу провести з данним адміністратором лекційну бесіду, адміністратор не повинен користуватись службовими повноваженнями, та видати покарання згідно вашого нормативу.
    З моєї сторони більше не буде не якої провокації до даної особи як до адміністратора. Дякую.
    Наполягаю, щоб даний адміністратор не надавав відповідь на цю скаргу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 26.08.2025

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
123
Вітаю, Шановний гравець!
Ви отримали покарання за порушення правила 4.10. «Неповажне ставлення до адміністрації». Згідно з правилами UKRAINE GTA, адміністрація заслуговує на повагу від усіх гравців, і неповажним ставленням вважається:

неадекватне або агресивне поводження з адміністратором;
прямі або приховані образи, загрози, провокації в адрес адміністрації;
критика дій адміністратора у спосіб, що принижує його авторитет або ставить під сумнів його компетентність;

висміювання або приниження адміністратора.

Ваше повідомлення:

"Бодічка знімайся будеш опять по полям бігать"

було розцінене як неповажне ставлення, оскільки воно містило провокативний тон у вашому спілкуванні зі мною, як з адміністратором, а не як звичайний офтоп або жарт. Такі повідомлення створюють конфліктну атмосферу та підривають авторитет адміністрації на сервері.

Покарання було видано відповідно до правил сервера, які передбачають: мут до 180 хвилин або бан від 4 днів за подібні порушення. Ваше покарання повністю відповідає цьому нормативу і не є проявом особистої неприязні.

Я діяв в межах своїх обов'язків, керуючись виключно правилами сервера.

Очікуйте відповідь від ЗГА / ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі